Eilen ei muistaakseni tehty oikein mitään. Aamulla sateessa ulkoilua minikääpiön kanssa ja myöhemmin tsillailua kotosalla.  Isoilla tytöillä oli molemmilla koulun jälkeen kaveri leikkimässä joten minä vaan oikeastaan nautin minikääpiön kanssa puuhailusta. Iltapäivällä käytiin vielä koko porukan +naapurintytön voimin uimahallissa räpiköimässä. Oikein mukava vapaa päivä siis. 

Tänään oli sitten enemmän ohjelmaa meillä kaikilla.

Aamulla minä töihin ja isot kouluun. Miehellä oli vapaapäivä ja hän lähti kasvattamaan minikääpiölle eviä uimahalliin. Tyttö tykkää uida ja tuolloin aamusella siellä kun ei ole juuri ketään niin saa rauhassa sukellella ja hyppiä ja touhuta. Aikamoinen kala on pikku tytöstä kehkeytynyt nyt oikeasti ihan kuukauden sisällä. Isossa altaassa ei enään apuja tarvitse pahemmin ja hyppelyt sujuu hienosti. Uutena juttuna on pohjaan meneminen, eli tytön kanssa pitää mennä kokeilemaan pohjaa joko jaloilla tai käsillä ja yhä syvemmältä ja syvemmältä...  Tämän päivän uimareissun kohokohta oli tainut olla kun isi oli muistanut ottaa uimalasit mukaan ja tyttö näki kunnolla sukellellessaan.  UImisen jälkeen mies ja minikääpiö oli tullut kotiin odottamaan kotiutuvia siskojaan. KOulun jälkeen läksyjen tekoa ja valmistautumista luontokouluun.

Isoilla tytöillä oli karhulan ladun luontokoulu ja mies (ihana) oli luvannut pitää sillä välin minikääpiölle ja Wambbaselle (kääpiön paraskaveri) oman luontokoulun, he kun ovat vielä liian nuoria tuonne ladun järkkäämään. Sillä välin kun tytöt oli luontokouluilemassa pääsin minä töistä ja suuntasin kaverin kanssa zumbaan. Zumbasta ehdimme vielä hyvin hakemaan nuppusia ennenkuin luontokoulu loppui. Aika sateisissa merkeissä oli tainut luontokoulut sujua mutta kivaa oli ollut  kaikilla.

Nyt lapset nukkuu ja mies lähti salille, minä hetken vielä ihmettelen tässä koneella ja kohta kyllä kutsuu nukkumatti minuakin. Huomenna olisi taas töitä ja illalla koirantrimmaus kyläilyä ja istten onkin jo kauan odotettu VIIKONLOPPU!!!