Ulkona on taas pirullinen viima... Aamulla aamulenkin jälkeen hakkailin pihalla mattoja ja tuntui että posket paleltuu justiinsa. Vaaveli on nyt alkanut konttailla enemmän myös pihalla (tähän asti on siis pihalla enimmäkseen vaan istuskellut). Laitoin tytön mattojen hakaamisen ajaksi kivetykselle istumaan ja about minuutin päästä vaaveli viipotti jo kovaa vauhtia kohti halkovajaa Hymy . Hassun näköistä kun pieni vaaleanpunainen "toukka" mönkii lumihangessa.  Isot tytöt leikki jonkin aikaa kaverinsa pihalla mutta hekin tulivat aika äkkiä kuitenkin sitten sisälle ja valitti että naamaa palelee... se on se inha viima!!!

Sisälle kun tultiin niin piti taas kerran alkaa tappelu että kuka SAA siivota mitäkin, päädyttiin että keskimmmäinen pesi vessan ja pyyhkipeiliovet, vanhin moppasi lattioita ja viihdytti vaavelia. Mulle jäi sitten pölyjen pyyhkiminen, tosin kyllä nuo isot siinäkin autteli Hymy. Taidan päästä aika helpolla!!!  

Nyt vaaveli kävi unille ja isommat leikkii petshopeilla, kohta aletaan tyttöjen kanssa tekemään muffinsseja. Keskimmäisen kummit tulevat etukäteis nimmarikahveille ja täytyy jotain paakelssia leipoa ja tytöt valitsivat muffinssit. Eipä ollakkaan pitkään aikaa niitä tehtykään.  voin laittaa teille myöhemmin "maistiaiskuvia" leipomuksistamme. Tarkoitus olisi tehdä ihan perus sokeritaikinapohja muffinsseja jotka tytöt sitten saa koristella mielensä mukaan. Yleensä he ovat tosi tarkkoja ttuosta koristelemisesta, jokaiselle nomparellille on oma paikkansa Hymy.