Hassuja nuo isot tytöt. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt että miten heille voisi opettaa rahan arvoa kun eivät nuo edes saa mitään viikkorahaa tms. No nyt kun oltiin kylpylässä niin mummo oli molemmille antanut 10 euroa kylpylä rahaa ja tosi hartaasti he miettivät siellä kylpylänkaupassa että mitä ostavat.   Vanhin päätyi ostamaan käsilaukun ja liskon ja keskimmäinen sai valittua käsilaukun ja "lumihiutalepallon".   Kun he olivat ostoksensa tehneet niin mie sanoin että nyt he voivat sitten alkaa taas säästämään rahaa että heillä on sitten käyttörahaa ensi kertaa varten ja sanoin samalla että miekin alan säästämään niin voidaan sitten seuraavan kerran olla kauemmin.     No nyt eilen illalla tytöt löysivät kylppäristä 2 x20 sentin  ja 1x10 sentin kolikon, he juoksi mun luokse että kolikot pitää heti laittaa säästöön, nyt kun oli kolme rahaa niiin varmaan jo kohta voidaan sitten olla kolme yötä Hymy  (ehkä vielä hieman petraamista tuossa rahan arvon tunnistamisessa).  Mutta onhan  se nyt kyllä hauska katsoa kun noilla on tuollainen säästövimma. Vanhin kysyikin että laitetaanko me pullokolikot (palautuspulloista saadut kolikot) nyt sitten varmasti possoon että säästyy sitten kylpylä reissuun ja pitihän se luvata Hymy.

 

Olivat tytöt illalla aika väsyneitä.  Illalla kävivät normaalisti kahdeksan aikaa sänkyyn ja meni alle kaksi minuuttia kun huoneesta ei kuulunut enään pihaustakaan (normaalisti isot saattaa sängyissään vielä jonkin aikaa höpötellä). Aamulla ensimmäinen ääni kuului puoli yhdeksältä kun keskimmäinen tuli alakertaan (yleensä heräävät kahdeksalta), vanhin taisi nukkua yhdeksään ja vaavelikin varttia vaille yhdeksään. 

Nyt isot ovat kumparepuistossa laskiaistapahtumassa iskän ja papan kanssa, vaaveli nukkuu päiväunia ja mie vaan olla möllötän. Keitin tuossa äsken karpalokiisselia ja leivoin sämpylöitä ja niillä nyt sitten herkuttelen Hymy maiskista vaan!!!

 

 

HAUSKAA LASKIAISTIISTAITA KAIKILLE!!!