Se olisi tänäään vissiin huvipuistopäivä. Ilma on hieman pilvinen eikä tälle päivälle ainakaan lupaa mitään himohelteitä joten mikäs sen kivempaa sitten kuin lähteä TYKKIMÄKEEN!!! Joka kesä ollaan siellä käyty, yleensä useammankin kerran mutta tänä vuonna ei olla vielä ehditty eikä jaksettu. Tänään nyt kuitenkin mennään ellei tuo ilma nyt ihan hurjaksi muutu.

Nyt on vaan kauhea mietintä päällä että ottaako hurjapää vaavelille rannekkeen vaiko eikö... Ainakin prisman karuselli on ihan huippu juttu vaavelin mielestä ja sen perusteella usoisin että vaaveli laitteissa tykkää käydä mutta se kyllä ärsyttää jos ostaa yli kahdenkympin rannekkeen ja tuohon iskee joku "en uskalla mennä mihinkään kausi.." no mutta täytynee miettiä... eiköhän tuo siskojen kanssa kyllä neljään laitteeseen ainakin mene (neljä laitetta on se raja jolloin kannattaa ostaa jo ranneke). Itselleni en taida ranneketta ostaa, juoskoon mies laitteissa isojen hurjapäiden kanssa. Jostakin syystä sitä on tullut niin  vanhaksi että jo laitteiden maasta katselu saa pään pyörälle .

 

Tykkimäen lisäksi tälle päivälle ei ole kummempia. Nyt aamupäivällä meno matkalla heitetään koirat mummolle ja takaisin tullessa napataan ne mukaan. Illalla mies lähtee tekemään metsään verijälkiä  Aapon huomisia treenejä varten. Voi olla että hän ottaa illalla Tessan mukaan jotta pääsisi Tessakin taas hieman treenaamaan.

Eilen tuossa katselin kalenteria ja totesin että enään pari viikkkoa ja alkaa koulut... mihin tämä kesä on oikein hurahtanut.... myö ei olla ehditty tekemään oikein mitään , niin vaan on käymättä Korkeasaari, Kaunissaari, puuhamaa yms muut "pakolliset kesäkohteet"... onneksi se kesä tulee myös ensi vuonna .

Nyt miehellä on vielä kaksi yötä töitä ja sitten alkaa hänelläkin loma. Hänen lomalla olisi tarkoitus ehtiä ainakin nyt sinne korkeasaareen mutta sekin vopi tehdä aika tiukkaa...kalenteria meinaan näyttää uhkaavasti olevan täynnä kaikenlaisia merkintöä, on meripäivää, merelle menoa, hammaslääkäreitä, Nokia Edeniä (tämä on stten tytöille salaisuus joten suut suppuun ) ja  kaikenlaisia pieniä juttuja jotka kalenterin täyttää.. välipäivillä pitäisi varmaan siivoilla ja käydä kaupassakin... niin ja uimassa... mitenköhän tässä ehtii kaikki hommat tehdä ennen sitä 10.8 jolloin koulut alkaa... no parhaansa pitää yrittää ja sitten jättää loput ensi kesälle.

Jossakin vaiheeessa pitää alkaa rytmittää koko tyttö laumaa hieman aikaisempiin aamuihin. Tällä hetkellä tytöt käy nukkumaan kahdeksalta (jos kun puoli yhdeksältä) ja heräävät aamulla yhdeksän ja puoli kymmenen välillä... johan se koulu päivä on jo melekin ohi jos meinaa puoli kymmeneen nukkua syksylläkin joten pakko se on aloittaa pikku hiljaa ettei sitten tule ihan shokkina ne varhaset aamut.

mutta nyt aamupallan laittoon.

Nyt aamupalan valmistukseen...