Eilen oli perjantai. Aamulla kun läksin töihin jäi tytöt kotiin pesemään matoja.... siis KYLLÄ!!!! Ihmettelin että mitä tytöt oikein puuhaa ja kun asiaa kysyin niin "No myö pestään nää meidän madot...kato niin ku matojen kylpylä..." yyyyyhhhhh!!! Kolmeymmentä isoa kastemato lieroa pääsi siis kylpyyn, jokainen yksitellen ja hellästi sadeveteen muovimuottiin. Kylvyn jälkeen madoille oli tarjoiltu mullan lisäksi lehtiä ja marjoja.... Matojen täysihoitola .

Sillä välin kun minä pakersin töissä oli mies ja tytöt käyneet veljeni lasten synttäreillä ja sieltä tytöt meni mummolle pitkästä aikaan yökylään, tytöt oli jo aiemmin kysynet että milloin pääsee mummolle ja nyt sattui sopivasti että kun mummo kysyi että voisiko tytöt tulla niin en pannut yhtään hanttiin. 

Kun tytöt oli mummolla ja minä töissä oli mies lähtenyt kaverinsa kanssa jetteilemään. Tarkoituksena oli katsella meripäiviä mereltä käsin... ajelu oli sujunut jonkin aikaa ihan hyvin ja kivaakin oli ollut mutta ajelu sai sitten ikävän päätöksen... Kovasta aallokosta ja kaasun hölläysestä kai johtuen kaverin jetti ei kääntynyt vaan tuli suoran miehen jettiä (tai siis Tarun jettiä ) päin. Mies ehti juuri hypätä pois kyydistä satama-altaaseen... mies selvisi vain märillä vaatteilla mutta Jetti meni sitten hinauksssa kotiin... kova tärsky oli saanut ohjaustankon menemään poikki ja muutakin tuhoa oli jettiin tullut... harmillisia nuo mutta onneksi ei kenellekkään käynyt mitään... se olisi ihan varmasti ollut jalat soseena jos mies ei olisi ehtinyt hypätä pois. 

Kun mies kotiutui epäoniselta jettireissulta ja alkoi valmistautua töihin lähtöön olin minä jo siinä vaiheessa saapunut kotiin ja valmistauduin AIKUISTEN iltaan. Alunperin en edes ajatellut mennä meripäiville tänä vuonna mutta kun nuo lapset nyt niin sopivasti hoiton menivät niin päätettiin sitten kaverin kanssa lähteä kuitenkin. Ihan kylläkin oltiin limu ja kahvilinjalla... "Me kun ei juoda..." 

Kaupungissa menimme ensin Aquila Rosaan katsomaan 21recover bändiä. Siinä hetken istuttuame totesimme että ihan turhaan tuli edes hiuksia kammattua... tuuli oli niin kova että tukka oli sekaisin alta minuutissa.  No bändi oli takuu hyvä kuten aina. Joitakin tuttuja siinä nähtiin ja jutusteltiin hieman  ja kun keikka alkoi olla loppusuoralla läksimme lampsimaan kohti meripäivien "ydintä" eli RUOKAPAIKKOJA . Aikamme kierreltyämme menimme syömään lohilautaset.... NAMSKIS!!!!!!  Kun olimme saaneet itsemme ravittua laitoin viestiä vanhimman tyttäremmem kummille joka on töissä kotkassa nyt meripäivien aikaan (on siis poliisi) ja oli ollut aiemmin puhetta että hän olisi kahdentoista jälkeen vapaalla ja voitais törmäillä. Jukka tulikin sitten alueelle työkaverinsa kanssa ja mentiin niiden kanssa juomaan "yhdet"... kuulemma jos menee juomaan yhdet niin se ei niinko tarkoita että yhdet limut tai yhdet kahvit...   TOSI OUTOA!!! No mutta juotiin siis kaffet ja turistiin kuulumisia pitkästä aikaa. Pikkuista ennen puoli kahta alkoi poliisisedillä uni painaa päälle ja mekin kaverin kanssa aloimme olla unta vajaat... joten läksimme hipsimään kohti autoa. Heitetttiin vielä siinä Jukka ja sen työkamu Merikoululle (jossa he majoittuivat meripäivien ajan) ja sitten suuntasimme kotia kohti.

Oli kiva ilta ja mikä parasta kun oli kahvi/limu linjalla niin nyt ei ole yhtään huonoa oloakaan .

 

Tänään olisi vuorossa lastenmeripäiväilyä ja sitten iltasella on miehen vuoro mennä vallottamaan Kotkan terassit .

Mutta nyt panullinen kaffetta naamaan ja sitten hakemaan nuppusia hoidosta... KAUHEA IKÄVÄ MOKOMIA RÄÄPÄLEITÄ  !!!!