Tänään kerhon jälkeen isot tytöt lähtivät pihalle leikimään naapurin tytön kanssa. Jonkin aikaa (tunnin verran) leikittyään vanhin tyttö tuli sisälle keskimmäinen jäi vielä ulos. Tyttö kitisi ihan jostain ihme asiasta, taisi olla että ei saanut farkun nappia auki tms. Vaaveli oli nukkumassa ja minä istuskelin sohvalla. Tyttö tuli siihen sohvalle ja pikku hiljaa siirtyi kainaloon istumaan. Kysyin haluuko tulla syliin ja hän halusi. Siinä sylissä se sitten istuskeli pitkän aikaa ja sen jälkeen siirtyi kainaloon istumaan ja kertoilemaan juttujaan. Tytön otsaan olisi voinut vaikka kirjoittaa että "halipula" niin selvästi näki oikein semmoisen läheisyyden kaipuun tytön silmistä. Siinä me sitten istuskeltiin pitkä tovi, melkein tunnin verran. Istumisen jälkeen tyttö piristyi oikein silmissä, sai ilmeisesti tankattua läheisyys tarpeensa täyteen ja hän alkoi auttaa minua ruuan laitoissa, Tässä vaiheessa vaavelikin jo heräsi ja  tyttö hoiteli vaavelia ja auttoi minua perunoiden pilkkomisessa, sipuleiden keittoon laitossa, keiton kantamisessa levylle sekä vielä levyn päälle laittamisessakin. Oikea Äidin pikku apulainen!!! Pusu  

Kun saatiin soppa liedelle ja vaavelille vaippa vaihdettua tyttö auttoi minua vielä yläkerran siistimeisessä ja pyykkien viikkauksessa. Hommien jälkeen hän vain totesi että "nyt riittää" ja lähti takaisin ulos siskonsa ja naapurin tytön kanssa. En tiedä mikä tuo tuommoinen hellyys ja auttamis puuska nyt oli mutta olipa kyllä mukavaa kun ehdin oikein kunnolla sylitella ja KUUNNELLA vanhimman juttuja ilman että aina on joku homma kesken.

 

NYt kaikki tytöt nukkuu. Vähän jänskättää tuo vaavelin nukkuminen kun unohdin laittaa hänelle nuhatippoja, no en lähde nyt niiden takia herättelemään, laitetaan sitten jos herää.