Se olis sunnuntai sitten... Viikonloppu on mennyt nopeasti ja mukavasti. Perjantain töiden jälkeen oli tytöt jo lähteneet mummille ja papalle yökylään ja minä aloin valmistella itseäni iltaa varten. Ilta oli oikein mukava. Puoleen yöhön asti istuskeltiin  meillä ja siitä sitten kaupunkiin. Kaupungilla oli aika vähän porukkaa mutta hauskaa oli silti. Kaiken kaikkiaan ihan loistoilta. ja mikä parasta, lauantai aamuna kun heräsin niin EI OLLUT RAPULAA , tuommoinenhan se paras juhlinta reissu on hauskaa ilman krapulaa.  Kiitos kaikille mukana olijoille, oli ihana nähdä  kaikkia ja tietty vielä jäi ikävä niitä jotka eivät mukaan tällä kertaa päässeet. 

Lauantaina aamulla heräsin jo aivan liian aikaisin. En oikein osaa nukkua tuommoisen juhlinta illan jälkeen ja sen takia unet jäi vain pariin tuntiin. Mutta koska ei ollut oloja olin oikein tyytyväinen. Soittelin tytöille mummin luo ja siellä he olivat hyvin voivia. KOska mies ei ollut ihan yhtä onnellisessa asemassa tuon krapulattomuuden suhteen ajelin minä aamupäivällä hakemaan tytöt ja käytiin sitten Inkeroisissa samalla uimassa. Oikein mukava uimareissu taasen ja kun tuolla on vielä tilaa uida ja vesi on lämmintä niin mikäs sen mukavampaa. UImisen jälkeen käytiin vielä papan ruokapöydän antimia syömässä ja sitten suunnattiin kotiin. Kotona mies alkoi osoittaa elpymisen merkkejä ja päätiomme lähteä koko porukka luistelemaan. Luistelureissu jäi kuitenkin lyhyeksi, luistinrataa ei ollut aurattu ja luistelu tila oli todella pieni. Tähän päälle vielä minikääpiön väsy raivari niin katsoimme parhaaksi lähteä kaupan kautta kotiin. Kaupasta haettiin ruokajuttuja ja kurvattiin vielä makuuniin hakemaan lasten leffa. Kotona ruuanlaittoa ja syömistä ja sitten sohvalle koko porukan voimin katsomaan Karvakamut 2:sta karkkipäiväkarkkien kanssa.   Ilta nie siis mukavasti rauhallisissa merkeissä. Iltasella tytöt vielä hetken katsoi putousta mutta vaikka puoli Suomea onkin ohjelmasta ihan innoissan kuuluu meidän perhe siihen puolikkaaseen joka ei ohjelmasta saa oikein mitään irti.... Tytöt pitkästyi hyvin nopeasti ja meni nukkumaan ja itsekkään en jaksanut pitää silmiä auki vaan joko ohjelman tylsyydestä tai armottomasta univelasta johtuen simahdin ennen yhdeksää sohvalle ja siitä siirryin yhden maissa sänkyyn nukkumaan.  Koko yön nukuin kuin tukki ja tänään aamulla puoli kymmenen jälkeen nousin ylös.  Univelkojen kuittaamis yö siis. 

Tänään aamulla heräiltiin kaikki siis aika myöhään. Aamupalan jälkeen tytöt leikkikeskenään ja me lähdettiin miehen kanssa lenkille. teki tosi hyvää ja happi sai mielen virkeäksi. Lenkin jälkeen ruokaa tytöille ja sitten minä lähdin minikääpiön kanssa tanssiin ja isot tytöt isänsä kanssa hiihtämään lentokentän maastoon. Nyt isot on vielä hiihtämässä ja minikääpiö leikkii prinsessaa ja minä EN TEE MITÄÄN. Aika loisto fiilis, meinaan tämä mitään tekemättömyys  

Iltapäivällä vanhimmalla on pianotunti ja sen jälkeen ajateltiin koko porukan voimin lähteä kumparepuistoon mäen laskuun ja illalla minä pääsen taas pitkästä aikaa zumbaan JEEEEE!!!!  Mukava viikonloppu siis, ystäviä ja perheen kanssa möllöilyä, ei kai paremmasta väliä. 

Ensi viikko on taas kiireinen mutta onneksi miehellä on vapaat joten vaikka minä lennän paikasta toiseen pää kolmantena jalkana saa lapset sentään nauttia koulupäivän jälkeen rauhallisesta menosta ja ehtivät tällä kertaan hieman useammin uimaankin , tällä viikolla kun uimakerrat jäi kahteen ihan vaan yksinkertaisesti kiireen vuoksi. Vanhin jo huomattelikin asiasta tänään joten ensi viikolle yritämme päästä pulikoimaan hieman useammin.

Mutta nyt taidan hetken jatkaa tätä "EI MITÄÄN TEKEMISTÄ" ja kohta ne isot kotiutuneen hiihtämästä ja voisi vaikka lämmitellä heille kaakaota.