Tänään on ollut puuhakas päivä. Aamulla mies vei vanhimman eskariin ja lähti keskimmäisen kanssa hakemaan tytön kaveria meille leikkimään. Alunperin oli tarkoitus että kaveri lähtee puolilta päivin mutta koska tytöillä oli niin kivaa ja vanhimmallekin oli tulossa eskarin jälkeen kaveri niin keskimmäisenkin kaveri jäi iltapäivään asti. Päivään mahtui little pet shoppeja, prinsessa leikiä, meikkaamista sekä pullan leivontaa.

Ahkeria leipojia  nuo tytöt. Tein litrasta maitoa pullataikinan ja ajattelin että itse joudun leipomaan suurimman osan.. mutta niin vaan taikina hupeni neljän tytön (tässä vaiheessa oli kotona jo vanhin ja hänen kaverikin) käsissä nopeasti. Taikinasta tuli korvapuusteja, pullapitkoja, pullapoikia ja tyttöjä ja taisi siellä olla mukana muutama pullakoirakin .

Eli puuhakasta meillä ompi ollut. Vaaveli nukkui ihan hyvät päiväunet kaikesta  alakerrasta tapahtuvasta tohinasta huolimatta. Kun tyttöjen kaverit neljn maissa kotiutuivat niin minä muistin että tänään oli tullut postilaatikkoon ilmoitus postissa olevasta paketista. Koska en ollut muistaakseni mitään tilannut, osasin jo aavistellakkin että siskoni on laittanut paketin. Siskoni asuu jenkeissä ja se on siis tytöille "Ameriikan täti" . Ruuan jälkeen hain paketin ja se oli SUURI!!! Hädin tuskin jaksoin roudata sen postista autoon. Heti kun tulin kotiin alkoi tytöt parveila paketin ympärillä... ja paketista löytyi... no vaikka mitä. Tyttöjen uusi joulu tulikin äkkiä . Tytöt olivat ihan innoissaan ja hokivat että " katso katso voi että katso..."

Paketissa oli Petshoppeja, pet shop leikkikeskus, puhuva nukke ja vauvan hoitotarvikkeita, prinsessa välineitä, vaatteita , yöpukuja yms.   Ihan taivaallinen paketti, melkein tekisi itsekkin mieli olla lapsei jotta pääsisi leikkimään noin innoissaan mitä nuo tytöt ovat.

Tässä kuvia:

 

ISOOOOO PAketti:

Katsokaa... katsokaa:

Uudet vaatteet, housut, alla trikoo paita ja "turkki":

uudet yöpyjamat: