HUOH!!! NYT on jalat kipeät kävelemisestäja tanssimisesta, kurkku kipeä laulamisesta ja pää kipeä...ööö en tiedä miksi...  Eilen oli siis AIKUISTEN MERIPÄIVÄT!!!!

 

Lapset vietiin jo hyvissä ajoin aamulla mummon hoiviin. Tarkoituksena olisi ollut aamulla lähteä ajamaan vesijeteillä mutta ilma oli hurjan harmaa ja viileä joten jäi nyt sitten kuitenkin menemättä. Aamupäivä siten ihmeteltiin miehen kanssa hiljaista taloa...  Oli muuten niin epätodellisen hiljaista että melkeimpä pahaa teki...  HIljaisuudesta kuitenkin toivuttiin ja pikkaista ennen neljää saapui auto hakemaan meidät kaupunkiin.  Kaupunkiin saapuessamme todettiin että väkeä oli liikkellä PALJON. Tepasteltiin hetkinen satamassa ja sitten suunnattiin meripäivä areenalle esiintyjiä katsomaan. Eput soitteli juuri kun saavuttiin paikalle ja hienosti ne vetää vieläkin....  

Jean. s ja Sammy (Samantha Fox) harmiksemme missattiin, olitiin juuri silloin käppäilemässä ympäri ämpäri satama aluetta. Mutta muuten kaikki esiintyjät nähtiin (lauri tähkä, eput ja yö) ja tanssittiin ja laulettiin mukana. Etenkin yön keikka oli aivan loistava, keikka päättyi "KOtkan poikii" kappaleeseen ja voin sanoa että aika hyvin oli yleisö mukana biisissä .

Illan lopuksi kello taisi olla kolme pintaan läksimme talsimaan taksi jonolle... ja siellä näky oli lohduton... moni muukin oli päättänyt illan päätteeksi lähteä taksi jonolle ja VOE EI MIKÄ JONO!!!  Ainakin pari tuntia olisi pitänyt jonottaa , taksikuskimme epäili että viimeiset ajot siitä jonosta suoritetaan joskus aamukuuden pintaan... Juuri kun olin vaipumassa epätoivoon jonon pituuden suhteen huomasin naapurin jonossa ja melkeimpä alku päässä vielä.... vähänkö hyväää tuuria  Naapuri oli  ystävineen lähtenyt kesken keikan jotta saisivat taksin  Oli ehkä hieman  noloa hehkuttaa keikkaa niin  kovasti kun toiset olivat seisseet jonossa ties kuinka kauan mutta minkäs teet... kerrankin meille kävi tuuri... Tultiin sitten naapurin ja hänen ystävänsä kanssa samalla taksilla kotiin ja jouduttiin olemaan taksi jonossa ehkä noin vartti....  , Rankkaa jonottamista!!! 

 

Mutta oli kyllä niiin kivaa että en muista milloin olisin viimeksi nauranut näin paljon ilman että lapset ovat minua olleet naurattamassa. Muutamia "vanhoja ystäviäkin" tuli nähtyä ja monen monta tuttavaa tervehdittyä... Mutta vaikka oli kivaa niin luoja kiitos meripäivät on uudelleen vasta ensi vuonna .