Siis voi &%&%&%&¤¤/&/& ja sillai... Olin äsken juuri saanut kirjoitettua pitkän kirjoituksen meidän tämän päivä uimakoulusta ja yöllisestä verilöylystä ja PUFFFF... vaaveli sammutti tietokoneen ennen kuin ehdin tallentaa tekstin.... pääsi muutaman ruma sana... mutta ei kun uudelleen siis...

 

 

Mutta pääpiirteittäin teksti sisälsi uimista uimista uimista ja pikkaisen verta...

 

Jos aloitetaan uimisesta , keskimmäisen uimakoulu jatkui tänään, ihan yhtä hyvin meni kuin eilenkin, tosin pientä katetta tuntuu olevan ilmassa sisarusten kesken. Keskimmäinen on kateellinen kun vanhin pääseen mummon kanssa pyöräilemään yms ja ja vanhin on kateellinen keskimmäiselle kun se pääsee uimakouluun.... Mutta pääasiassa olen edelleenkin yllättänyt kuinka hyvin on tämä "paitapeppukaksikon" ensimmäinen "ero sujunut.

Tänään mennään nyt sitten iltapäivälläkin uimaan, luultavasti mennenn  Inkeroisten halliin kun ie jaksa montaa kertaa päivässä tuolla Kotkansaarella ravata. Vanhin on nyt niiiiiiin hajalla kun ei ole kuulemma päässyt pitkäään aikaan uimaan, niin ajateltiin että jospa tänään sitten iltapäivällä mentäisi porukalla. kaipa tuo keskimmäinen jaksaa toisenkin kerran tänään uida.

 

Niin ja se veri.... Vanhimmalla valui viime yönä nenästä verata. Heräsin yöllä kolmen maissa kun tyttö huusi että valuu räkää ja hän tarvii paperia. No melkein heti arvasin että eihän se mitään nuhaa ole vaan verta. No ei kun tyttö ylös sängystä ja pesulle... voi herranen aika minkänäköinen tyttö oli kun päästiin vessaan... naama ja käsivarret veressä ja lisää vaan valui norona lattialle. No siinä me sitten pestiin naama ja istuttiin vartin verran tuppo nenässä. verenvuoto alkoi loppua mutta heti kun tyttö kävi itkemään( oli väsynyt ja kylmissään reppana) niin verta alkoi valua uudelleen... no yhteensä puolen tunnin rauhoittelun ja veren yökkäilyn jälkeen päästiin takaisin nukkumaan. Aamulla kun otin tytön lakana pesuun niin  VOI HERTTINEN MINKÄ NÄKÖISET NE OLI, ihan kuin sängyssä olisi tehty suurempikin veriteko.... No onneksi tuo nyt ei ole vaarallista (tosin sitäkin ällöttävämpää).