Nyt taitaa meillä alkaa helpottaa. Lopetimme antibioottikuurin vaavelilta koska niin kuin lääkärikin sanoi että turhahan sitä on antaa jos se ei pääse imeytymään.. ja meillähän se ei päässyt imeytymään kun se tuli heti ylös. Eilen illalla yritin vielä antaa... sain 5 ml annettua (10 ml pitäisi antaa) ja tuo viisi milliä ja KAIKKI eilinen ruoka tuli kaaressa pihalle minuutin päästä lääkkeen annon jälkeen. En edes yrittänyt enään sitä loppua. Yö meni hyvin, ei ääntäkään ja nyt tänään on ollut kuin eri tyttö (en siis antanut aamullakaan lääkettä). Nyt  näyttää ainakin siltä että tyttö olisi kokonaisuudessaan terve eli ei siis enään mitään streptokokki vaivaakaan mutta jos vaivat palaavat niin sitten uudelleen lääkäriin ja sitten pitää aloittaa tervehtyminen jollakin muulla kuin V-penillä. Mutta nyt siis tyttö on aivan hurmaava... söi jo hyvin eikä kiukkua yhtään (mitä nyt äsken repi siskoaan tukasta ja yritti istua koiran päälle mutta ei siis mitään semmoista normaalista poikkeavaa). 

Tänään koska kaikki on olleet nyt kuumeettomia jo eilisen (ja  tämän päivän) me pääsemme pitkästä aikaa UIMAAN.... jippii!! johan tässä alkaa itsekkin potea vieroitus oireita kloorivedestä kun ei ole reiluun viikkoon päässyt läträämään. 

Mutta nyt täytyy lähteä taas ulos. Aamulla tulikin ulkoiltua, ryömittyä lumitunnelissa tunnelissa (tai lapset ryömi), tehden lumitöitä ja lenkkeillen meni reilu pari tuntia. Nyt täytynee lähteä taas ulos auringon paisteeseen ja hakemaan vanhinta eskarista, hirveän kauan ei ulkona nyt tähän hätään ehdi olla kun vaavelin pitää päästä unille tuossa puoli kahden maissa mutta jonkin verran ehtii auringosta vielä nauttimaan.