Kävin tänään tyttöjen kanssa kaupungilla pyörimässä ja näyttämässä Vaavelin korvat lääkärillä. Kyseessä oli ihan vain tarkistus kun pari kuukautta sitten tärykalvo oli toisessa korvassa jotenkin alipaineinen. Nyt oli korvat priima kunnossa, kyselin lääkäriltä myös Vaavelin "yö yskästä" mutta sitä lääkäri ei pitänyt outona. Eli koska ei vaivaa mitenkään ja tapahtuu vain kerran pari yössä niin seuraillaan. Sanoi että yskä voi johtua ihan kuivasta huone ilmastakin tms. JOs pahenee niin sitten uudelle näytille.

Lääkärin lisäksi kävimme kirjastossa. Kotkan kaupungin kirjastossa on mukava tuo lastenosasto. Siellä on pelejä, palapelejä ja pehmoleluja. Vaavelikin viihtyi siellä erinomaisesti vaikka ei itse lukemisesta niin kiinnostunut ollutkaan. Vaavelille lainattiin pari pottailu kirjaa ja isot tytöt valitsivat jotkut prinsessa kirjat. Itselleni en jaksanut tällä kertaa lainata kun minulla on vieläkin ISO kassillinen naapurista lainaksi saatuja "hömppäpokkareita" yläkerran komerossa lukematta.

Kirjastoreissun jälkeen olisimme menneet merikeskus Vellamoon kahville ja mehulle mutta kahvio aukesi vasta kahdeltatoista joten ei jaksettu jäädä odottelemaan, mennään sinne kahville (ja ihanille leivoksille) sitten joku toinen kerta.

Nyt isot tytöt säntäsivät hakemaan naapurin tyttöä ulos, vaaveli nukkuu päiväunia ja minun pitäisi alkaa suunnitella  kahvin keittoa (kyllä on taas rankat puuhat). Kun vaaveli herää  päiväunilta lähdemme Vaarin maalle hakemaan hiekkalaatikkoon lisää hiekkaa ja paistamaan makkaraa tytöille. Mansikoitakin tekisi mieli joten täytynee katsoa josko niitä jostakin matkanvarrelta saisi  ostettua.