Aamulla käytiin lenkillä ja sen jälkeen tuosta meidän läheiseltä leikkikentältä lähti vappuparaati. Siinä sitten katseltiin paraatia ja jonkin aikaa lampsittiin sen perässä. Ulkona on ollut koko päivän aivan upea ilma ja me ollaankin oltu ulkona koko päivä. Mies lähti iltavuoroon yhdeltä ja myö ollaan paistettu hiekkakakkuja, hypitti tramppiksella kiikuttu ja pyöräilty.

Pyöräilyä pitääkin oikein hehkuttaa. Keskimmäinenhän oppi polkemaan ilman apupyöriä vasta ihan muutama viikko sitten. Yleensä meidän lenkit on olleet semmoisia aika lyhyitä ja lähellä kotia koska jos jotain sattuu tai jonkun nenään menee herne kesken matkan niin pääsee nopeasti kotiin. No nyt pikkuisen uhkarohkeasti lupasin tytöille että lähdetään etsimään jätskikioski. Lähin jätskikioski on vajaan parin kilometrin päässä ja siellä on aika vilkas liikenne ja pari aika haastavaakin suojatien ylitystä ja pari isoa ylämäkeä menossa ja alamäkeä paluussa. Mutta koska oli kaunis päivä, tuli luvattua  ja koska minä oli hyvällä tuulella niin päätettiin lähteä matkaan.

Hienosti jaksoi tytöt polkea koko matkan jäätelökioskille. Jätskin syönnin ajan huilattiin ja sitten sama matka (pienen mutkan kautta, käytiin morjestamassa minun työkaveria siinä matkalla) takaisin kotiin. Ei tarvinnut autella oikeastaan yhtään (ei edes ylämäissä), kukaan ei hermostunut ja kaikilla oli KIVAA!!! Vaaveli istui rattaissa ja höpötteli omiaa koko matkan.

 

Tälläisen ihana päivän jälkeen voi taas puhtaalla omalla tunnolla ja ylpeyttä rinnassa hehkuttaa.... KYLLÄ NUO ON IHANIA NUO MINUN TYTÖT!!!!!!