Viime päivät on olleet hitaita päiviä... Aurinkoa, lapsia ja  ulkoilua.

 Pari päivää sitten seikkailimme tyttösten kanssa bussilla kaupungilla, vanhin tuhlasi joulupukilta saamansa HM:n lahjakortin ja minä tein muutaman löydön minikääpiölle ja keskimmäiselle. Samalla reissulla käväistiin myös syömässä. Oli oikein mukava reissu. Tosin iltasella olin niin poikki että kun lapset kävi nukkumaan makasin puoliksi koomassa sohvalla köhien (flunssa meinaa vaivata yhä).

Eilen käytiin fillarilla uimassa. UImahallin kahviokin oli pitkästä aikaan taas avattu joten kävimme siellä mehuilla ennen kotiin lähtöä. OIkein mukava reissu uimareissukin, tyttöjen kanssa on nykyään jotenkin niin helpp olla joka puolella. Ilallla taas väsymys vei voiton ja siinä vaiheessa kun mies kotiutui iltavuorosta makasin minä jo kuola poskella sohvalla.

Tänään niin kuin joka muukin päivä on nautittu ulkoilusta. Isoilla tytöillä oli viimeinen koulupäivä, huomenna on vain todistusten jako. Hurjaa ajatella että nyt se alkoi tytöillä kesäloma, vanhin menee siten seuraavaksi jo kolmannelle luokalle  ja keskimmäinenkään ei ole enään eka luokkalainen vaan jo "konkari" tokaluokkalainen. Nopeasti meni tämä eka vuosi. Etenkin kevät lukukausi on hujahtanut sellaista vauhtia että en ole mukana pysynyt . Luullakseni tytöillä on kuitenkin sujunut ihan hienosti koko vuosi, ainakaan mitään muuta palautetta en ole koulusta saanut. HUomennahan sen sittennäkee todistusten muodossa että miten on mennyt. MInikääpiökin on jotenkin kasvanut "isoksi", ei se ole vauva enään vaan omaatahtoa ja joskus jopa järkeviä ajatuksia väläyttelevä nuori neiti.  

Tässäpä teille se nuori neiti 

 

 

 Kiireettömyys tuntuu hyvältä mutta huomaan olevani koko ajan vain väsyneempi ja väsyneempi. En sitten tiedä että pahentuuko fyysiset oireet vai tuleeko väsymys nyt vaan ihan sen  takia kun on antanut itselleen periksi, ehkä elimistö huomaa että enään ei tarvitse sinnitellä. Tänään nukahdin leiksalla puistonpenkille ja hieman aiemmin terassille tuoliin. hieman noloa mutta  onneksi tytöt on jo sen verran isoja että tulee herättämään jos asiaa ilmaantuu 

Nyt niillä miun ihanilla jo niin  isoilla tytöillä on leikit tuolla pihalla meneillään. Pihalla on meidän tyttöjen lisäksi pari keskimmäisen koulukaveria ja kivat leikit heillä tuntuu kuudestaan olevan Ihanaa kun minikääpiökin mahtuu leikkiin mukaan. Jossakin vaiheessa tänään leivotaan pizzaa perjantain kunniaksi. Suunnitelmiin kuuluu myös saunaa,  limpparia  ja sohvalla pötköttelyä koko oman rakkaan katraan kanssa.