Syksy harmaata ja ankeeta. Kylmää ja sateista. Syksyn loputtomasta harmaudesta huilimatta ei ole tullut vaivuttua synkkyyteen. Aina jos mieli meinaa mennä harmaaksi niin viisi henkisessä perheessä on aina joku kellä riittää iloa ja energiaa vetääkseen muut takaisin pinnalle. ELÄKÖÖT SUURPERHEET, vaikka en nyt kyllä perhettämme sellaisena pidäkkään. laugh
 
 
 
Arki päivät on rullaillut omalla painollaan. Koulua ja harrastuksia, kavereita ja lenkkeilyä. Uimista ja rötväilyä. Ei sen kummempaa.  En vaan ymmärrä miten sitä ei muka iltaisin ehdi koneelle kuulumisia kirjoittelemaan… tai ehkä se on enemmänkin viitsimis kuin ehtimis kysymys. Kun päivä töissä tuijottaa näyttöä niin ei enään illalla viitsi.  Mutta nyt jos vaikka kuulumisia sitten pitkästä aikaa.
Omaan elämään ei siis kummempia kuulu, verikokeita, labroja ja lääkärin venailua…. jostakin syystä vielä en ole edes ehtinyt hermostua tuosta tulevasta lääkäristä… menkööt omalla painollaa, otetaan vastaan mitä tulee, eihän siinä muutakaan voi.
Mies on ahkeroinnut ilta ja yövuoroja ja reipas kun on niin niiden ohella on ehtinyt vielä käydä salilla ja juoksemassakin (voi kun löytäisi itselleen jostain taas sen liikuntakärpäsen puraisun… itse ole ollut tosi saamaton ja tietty nyt hieman liikuntaa verottaa se että heti koskee ja sattuuu  kun jotain yrittää tehdä . No vielä joskus minäkin)
Isot likat ovat nyt innostuneet ruoka leikeistä ja joka ilta on jotain master chev junior tai huippukokki leikkejä keittiössä… ja kaaos on tietenkin sen mukainen mutta kiva kun kokkailevat ja kokeilevat. 
Minikääpiöllä on omat kuviot, kerhot, kaverit ja harrastukset. Kamuille pitäisi koko ajan olla piirtelemässä kirjeitä tahi kirjoittamassa pieniä salaisuuksia joita sitten kuljetellaan postilaatikkoihin.
Kaiken muiden puuhien lisäksi on kaikki tytöt alkaneet rustailla joulupukin toivelistaaa… keskimmäinenkin tuli yksi päivä kertomaan minulle kuinka hänellä on jo SATA toivetta…. ööööööö…AHAAAA!!!!!
 
Tällä viikolla maanantaina käytiin uimassa ja tiistaina eli eilen läksin minä töiden jälkeen kaverin kanssa lenkille ja mies ulkoili minikääpiön kanssa. Isot leikki kavereidensa kanssa. 
Tällä viikolla aamupäivisin minikääpiö on kerhojen lisäksi  ollut mummon kanssa ja he ovat tehneet ompelukuvia ja paistaneet pipareita, pieniä joulu hommia siis. Kohta pitänee kaivella joulutontut ja kyntteliköt esille ja saattaa omakin kämppä joulukuntoon.
Tänään miehellä loppuu yövuorot joten loppu viikon minikääpiö vastuussa ja loputtoman höpötyksen kuuntelijana päivisin toimii siis mies.
Tänään töiden jälkeen mies hakee minut töistä ja siitä sitten mennään hakemaan minikääpiö telinevoimistelusta jonne mies on hänet siis jo puoli viideksi vienyt. Isoilla on tänään tyttökerho seitsemään asti.
Tulevalle loppu viikolle onkin suunnitelmissa vain mukavia juttuja. Nyt arki illat menee harrastusten parissa mutta perjantaina sitten hölläillään. Telkusta tulee koko perheen lempparisarja ”Vain elämää” ja sitä meinataan katsoa koko porukan voimin iiiiiison herkkukasan kera. Perjantaina on iltapäivästä/alkuillasta vanhimmalla myös kaverinsa luona 4 tähden illallinen.
 
Lauantaina alkaa isojen likkojen futistreenittaas tauon jälkeen salitreeneillä. Eli aamupäivä menee sitten futsaillessa ja loppu päivä sitten ystävien kanssa. Pari kaveri perhettä tulee lapsineen meille yökylään. Tehdään ruokaa, syödään  ja mölistään, seuraa aikuisille ja lapsille… MUKAVATA!! Tytöt on ihan innoissaan ja hauskaa se on miustakin, nähdä kamuja taas ja löpistä kiireettömästi.
 
Sunnuntaina sitten taas pianotuntia ja  tanssitreenejä. Uimatreenit jätetään tältä sunnuntailta väliin koska isot tytöt lähtee Vaarin kanssa teatteriin iltasella. Kulttuuria, kulttuuria….
Eli pelkkää mukavaa tiedossa  viikonlopulle ja sillä jaksaa sitten taas tätä syksyä ja synkkyyttä.
 
 
Mutta nyt hauskaa loppu viikkoa kaikille, miä lähden töihin.