Flunssa vaan tekee tuloaan... ei iske kunnolla päälle mutta jäytää koko ajan. Täytynee tänäänkin lämmittää sauna ja yrittää karistaa pöpöt sillä tavalla. Viime yön nukuin kuin tukki. Yhden kerran raotin silmiäni sen verran että käytin vaavelin pissillä mutta muuten meni yö nukkuessa. Hyvistä yö unista huolimatta nyta aamulla olko on väsynyt ja nuutunut... perkuleen lunssa!!!

Tälle päivälle ohjelmassa piti olla kotailua ja uimahalllia. Koska tuo flunssa peikko nyt kuitenkin jäytää niin jätetään uimahalli nyt väliin ihan suosiolla ja siirretään se vaikka tiistaille. Kodalle ollaan nyt kuitenkin menossa ulkoiluttamaan lapset ja koirat. Ulkona onkin aika raikkaan kirpsakka syyskeli ja pukeutumista onkin syytä miettiä kunnolla.. ihan vaan ettei olla koko porukka kipeänä jos liian kevyissä vaatteissa lähdetään.

 

Huomenna se olisikin sitten arki taas ja ohjelmassa eskaria, koulua,kerhoa,  tanssituntia ja zumbaa... parempi tuon flunssa peikon siis pelästyä ja jättää meidä perhe rauhaan ennen huomista.