Jippii!! Minulla on nyt puhelin joka toimii kaikin osin. Eli minulle saa soitettua ja viestiteltyä ja minä saan tehtyä kaikkea. Nauru Tosin pieni MUTTA, en oikein vielä osaa tuota puhelinta käyttää. Kaikenlaisia kummallisia "uutuuksia" siinä on joita ei minun vanhassa puhelimessa ollut. NO ehkäpä kun tuota aikansa selaa niin oppii.

 

Tänään iltapäivällä käytiin maauimalassa. Isot viihtyi altaassa kahdestaan tosi hyvin. Vaavelikin oli ihan innoissaan uimisesta sekä lokeista jotka pyörivät etsimässä syömistä uimalassa olijoiden eväistä. Aikamme siellä puljattiin ja sitten tultii kotiin grillaamaan. Ruuan jälkeen kun vilaisi kelloa niin kas kummaa.... se oli päivä taas paketissa ja lapset nukkumaan. Kyllä se on kumma kun tuntuu että kesäisin päivät oikein lentää.

Huomiselle ei kai kummempia suunnitelmia olekkaan. Mummo lupasi tulla aamulla  tervehtimään tyttöjä ja kaipa tälläistä ihan kotona oleskelua sitten. Pyykkivuoren sain tänään hyvin pitkälle kesytettyä ja huomiselle ei jäänyt kuin ehkä yksi koneellinen eli siitäkään ei huomenna tarvitse murehtia.