Ei ollut vaavelissa näppyjä kun se aamulla heräsi. Ne eilisetkin kolme näppyä olivat hävinneet olemattomiin joten tuskimpa tuo sitten mitään rokkoa oli. Muutenkin vaaveli on jo paljon parempi kuin eilen. Uimaan en sitä kyllä vie ja ne kaverinkin synttärikemut jää nyt väliin mutta parempaan päin ollaan ihan selvästi menossa.

Vanhimmalla tuntuu taas olevan hieman vaikeampi päivä. Aamu alkoi ihan hyvissä merkeissä mutta sitten kun alkoi marina ja märinä niin siitä ei tunnu loppua tulevan. siskot on kuulemma tyhmiä, mikään ei ole kivaa, kukaan muu ei tee mitään oikein yms yms... nyt on sitten yksi varoitus jo annettu hänen uimareissun peruuntumisesta. KOlmannesta jää sitten vanhimman uimareissu väliin... Toivotaan että tuo nyt tuosta piristyisi ja järkiintyisi.

Keskimmäinen on taas ollut superreipas. Vaatteet on menneet salmannopeasti päälle, huone siivottu ja ruoka maistunut... on se hyvä että joku edes on hyväntuulinen ja reipas. Keskimmäinen odottaa uimareissua serkkujen kanssa nin kovasti että välillä tuntuu että se tuijottaa kelloa niin kovin että kohta siihen porautuu reikä... vielä olisi pari tuntia kärvisteltävää .

 

Mutta 

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE, olkoon päivänne iloinen ja aurinkoinen !!!