Ihan mielettömän mukava päivä takana. Aamulla herätys auringon paisteeseen ja ensimmäinen mitä näin oli tyttöjen kikatus vanhimman sängyssä...  Koko joukko oli majoittunut sinne kikattamaan. 

Aamu startattiin käyntiin Emmikummin hotelli aamiaisella, hotellilla vierähtikin pitkä tovi. Lapset leikki ja minä ja Emmi juoruttiin. Kun vihdoin päästimme Emmin takaisin töiden pariin ja suuntasimme kotiin ulkoleikkeihin. Tytöt touhusivat pihalla ja läheisellä leiksalla omiaan ja minä siivoilin himpun pihaa ja terassia. Kun mies tuli töistä kotiin alkoi tyttöjen riemu nousta jo yli rajojen.. "ISI LUPASI ETTÄ KASATAAN TRAMPPIS....." Voi sitä riemua ja hulluja pomppuja kun tramppis oli viimein kasattu.  Jouduin minäkin muutaman pompun siinä ottamaan... 

Päivän aikana käytiin myös virpomassa muutamassa ennakkoon sovitussa paikassa ja lenkilläkin pääsin käymään. Aivan ihana lenkki keli, kävellessä tuli oikein kuuma aurinko porotti ja vaikka tuuli niin tuuli on jotenkin lempeän lämmin. IHANAA SE KESÄ TULEE SIELTÄ!!!  

 

Nyt lapset nukkuu kiva päivä uuvuttamina ja minä aion kiepsahtaa miehen kainaloon sohvalle, ihan paras päivä......!