Tänään on kiva päivä. Nyt heti aamusella kohta herätän lapset, viemme koiruudet mummolle ja lähdemme Flamingoon lillumaan. Neljätuntia uimista ja vesiliukumäkiä sekä hurjia hyppyjä. Tämä on juuri sitä mitä minä kaipaan. kivaa koko perheen yhdesssä oloa.  Uinnin ja läträämisen jälkeen on tarkoitus käydä syömässä jossakin, tytöt toivoo pizzza buffaa ja se kieltämättä on varmaan ihan oiva ratkaisu nälkäiselle joukkiollemme uimisen jälkeen. Iltasella mulla on taas zumba ja muuta ei tähän vapaa päivään sitten mahdukkaan. 

 

Eilen oli ollut vanhimmalla huono päivä . Tai ei se minulle kiukutellut mutta mummolle oli pitänyt yrittää näyttää kaapin paikkaa useampaan otteeseen... huoh! No ehkäpä tuo uhoaminen tasoittuu kun koulu taas alkaa. Neljältä eilen tyttösoitti minulle töihin katkerana että mummo ei kuulemma päästä heitä ulos.... Arvasin heti että ei se nyt han tainnut niin mennä ja kun juttelin mummon kanssa niin tyttö oli halunut sisään ja kun he olivat sitten viimenään tulleet sisään olisi hän halunnutkin ulos... ota siitä nyt sitten selvää. Ja ei kai siitä itse asiassa enempää tarvi selvää saadakkaan. Mummo piti tytön sisällä ruokaan asti ja sen jälkeen hän lähti ulokoilemaan, eli lopulta olivat sitten päässeen kaikkia tyydyttävään ratkaisuun. 

 Eilen kun tulin töistä läksimme vaavelin ja mummon kanssa kiertämään vajaan tunnin  lenkin. Se osottautuikin varsin hyväksi ratkaisuksi. Päänsärky joka oli tehdä tuloaan koko ajan työpäivän aikana hävisi kuin tuhka tuuleen raittiissa ilmassa. Vaaveli höpötti koko lenkin, tiukkoja kysymyksiä kuului rattaista vähän väliä (miksi rekka on tuossa, missä sen omistaja on, miksi se on siellä, onko se nukkumassa, miksi isi on töissä jne... kysymysten kirjo oli varsin laaja)  ja jos yritti olla vastaamatta kysymys kuului kohta astetta kovemmalla äänellä.  Vaaveli ei ole ihme kyllä vielä yhtään protestoinnut töihin lähtöäni. Yleensä kun tulen töistä se juoksee kaulaani ja rutistaa ja kertoo että on ollut ikävä mutta ei huutoa eikä kiukkua. Keskimmäinen oli aika itkuinen ekan työviikkoni mutta tasoittunut hänkin jo on. Vanhin tosiaan koettelee mummoa nyt aika kovin mutta en sitten tiedä että kuuluuko se ikään vaiko töihin paluuseeni.

nyt kuitenkin pakkaamaan  bikinit kassiin ja aamupalan laittoon... VAntaa varokoon, me kohta me tullaan!!!!