Perjantaina sairastupa laajeni sitten keskimmäisellä. Vaikkakaan kuumeta ei ollut kenelläkään niin väsyt ja pääkipuiset lapset jäi koulusta kotiin.  MInikääpiö oli perjantaina vielä täynnä virtaa ja terve. Itse olin perjantain töissä ja töiden jälkeen lähdettin miehen ja minikääpiön kanssa kauppaan.  Keskimmäinen ja vanhin oli hieman kipeitä mutta ei sitten tarpeeksi kipeitä... eli kurja olo mutta virtaa riitti tappeluun sitten kuitenkin. MIes oli saanut perjantain aikana aika monta riitaa selvitellä ja kuulemani mukaan koko ajan oli kaksi vanhinta vääntänyt jostakin. indecision Iltasella kun tultiin kaupasta tehtiin koko porukalle hampurilaisia. Kokkailun ajaksi passitin tappelevat lapsoset pihalle ja se tekikin hyvää niille. Ruokaillessa oli rauha maassa ja sovinnossa saivat oltua vielä illankin kun vahtivat pikku siskoaan kun minä ja mies käytiin lenkillä. 

Lauantaina aamulla kaikki oli terveitä. Vanhin ja keskimmäinen painui saman tein heti aamusta ulkoilemaan ja minä lähdin minikääpiön pyöräillessä koiran kanssa hieman lenkille. Pikkuinen lenkki käytiin ja jämähdettiin joksikin aikaa naapurin pihalle, minikääpiö leikki kaverinsa kanssa ja minä juoruilin hänen äidin kanssa.  Sitä kun sitten kotiin pääiin tehtiin ruokaa, tai vanhin ja keskimmäinen teki ja minä hieman neuvoin taustalla. Sitten pikkukokkien ruuat naamariin ja kohti futiskenttää. Isoilla tytöillä oli treenit ja sen ajan me minikääpiön kanssa ulkoiltiin siinä läheisellä leikkikentällä.  Treenien jälkeen kotiin ja sitten tulikin kavereita kylään. Osaporukasta ei ollut vielä ehtinyt käydä vanhimman syntäreillä joten nyt sitten tulivat. Lasten leikkiä ja aikuisten juoruilua... ihan mukavata! smiley Tosin iltasella minikäpiö väsähti täysin ja valitteli niskaansa.... ajattelin että nyt sillä on sitten isojen tauti mutta aamulla tyttö oli taas kunnossa, mikä lie ohi menevä pöpönen.  Illalla lähdettiin sitten taas lenkille miehen kanssa ja tällä kertaa mukaan tuli kaverikin.. Hänen poika jäi meidän likkojen kanssa telkkua katsomaan ja me aikuiset nautiskelimme raittiista ilmasta.  Loppu ilta menikin sitten sohvan pohjalla. Mukava päivä!

Tänään aamusella oma olo tuntui supervirkeältä... juhuu... viime kerrasta onkin aikaa. smiley Päätin heti lähteä lenkille, ilma oli hieman sateinen mutta raikkaan lämpöinen kuitenkin. Lapset jäi keskenään syömään aamupalaa ja minä pinkaisin pikku lenkille. Jalat kesti suht hyvin ja kipu iski vasta lenkin jälkeen. Teki hyvää tuo lenkki, jlkakivuista huolimatta.  Kun pääsin kotiin niin suihkun jälkeen hitaasti kahvia, pyykin pesua vanhimman pianotunnelle laitamista... ihanan hidasta. Tuntui taivaalliselta olla läsnä, kuunnella kun jollakin oli asiaa. Antaa minikääpiön auttaa pykkien kaappiin laitossa ihan vaan koska oli aikaa laittaa ne uudelleen itse. SUNNUNTAI heart.

Eli tänään siis Vanhin kävi aamulla pianotunnilla ja keskimmäinen fillaroi huvikseen seuraksi mukaan. Me ollaan tosiaan minikääpiön kanssa viikkailtu pyykkiä ja olla möllötetty. Kohta alkaa minikääpiön tanssi ja sen jälkeen ruan laittoon. Tälle päivälle ei sitten olekkaan oikein muuta suunnitelmia. Isoilla likoilla on iltapäivällä testiuinti päivä ja uimahallille siis suuntaamme iltapäivällä. Illalla ehkä jotain kävelylenkkiä joko koko perheen voimin jos likat ottaisi fillarit alle tai sitten ihan miehen kanssa kaksisteen... molempi vaihtoehto kuulostaaa luxukselta. smiley Mie niin tykkään vapaapäivistä heart !

Nyt hauskaa päivää kaikille!