Tänään on ollut KUUMA. Aamulla lähdettiin keskimmäisen näppylöistä (niistä lisää kohta) huolimatta kohti Koriaa ja Erämessuja tai paremmin kai voisi sanoa että vapaa-ajan messuja, eräilyn kanssa noilla ei nyt oikein ollut mitään tekemistä, ellei eräilyksi tätä nykä lasketa hienoissa KALLIISSA vaatteissa ja välineissä tepastelua ja hienoissa laavuissa ja huvimajoissa elelemistä . Nähtävää oli kuitenkin paljon, oli eläimiä ja kaikenlaisia eläin esityksiä, oli lakritsan myyjää, vaatemyyjää, seppää, jousiampujia, ilmapilkkiä, värikuulasotaa ja vaikka mitä muuta.  Itseltäni jäi kyllä löytämättä semmoinen kunnon retkeily osasto siis retkeilyä taviksille, ei niille merkkitietoisille, se jäi himpun kaivelemaan... olisin mieluusti halunnut itselleni ostaa esim kuksan josta oliin voinut tulevilla kotaretkillä kahvini hörppiä....uskoisin että siellä varmasti semmoinenkin osasto jossakin oli mutta kuumuus sulatti aivot eikä varmastikkaan nähty kaikkea. Lämpötila oli tosiaan reippaasti yli kolmenkymmenen ja aurinko mollotti täydeltä taivaalta, vesipulloja täyteltiin urakalla ja jossakin vaiheessa pistäydyttiin syömässäkin. Oli oikein mukava reissu ostettavaaa ei tällä kertaa löytynyt muuta kuin minulle sortsit ja tytöille lakua mutta hauska tapahtuma kaikenkaikkiaan. Lapset jaksoi kuumuudesta huolimatta hyvin ja kymmenen pistettä annan kyllä jokaiselle heistä käytöksestä. 

 

Erämessujen jälkeen tultiin kotiin ja koska oli vielä lämmin nappasimme pyyhkeet kainaloon ja painuimme lapsien ja koirien kanssa itärantaan (hiekkaranta joka ei ole yleinen uimaranta eli sinne voi viedä koiratkin uimaan). Rannalla puljattiin aika pitkään mutta sitten alkoi tuulla ja tuuli nosti mustat pilvet taivaalle. Tyttöjä alkoi paleltamaan ja koiratkin alkoi olla jo väsyjä kaikesta pulikoinnista. Pakattiin kamat ja kiiruhdettiin kotiin ruuan laitto puuhiin. Siinä kotiin tulessa alkoi ukkonen... voi kuinka IHANAA, salamointia ja jyrinää... harmikseni ukkonen jäi kuitenkin melko lällyksi ja nyt innolla odottelen tulisiko se uudelleen... ikävä kyllä taivas kyllä alkaa näyttää kirkastumisen merkkejä . No mutta ukkonen raikasti kuitenkin ilman ja nyt kun on ovet ja ikkunat auki tuntuu sisään oikein tulvivan raikas kesäsateelle tuoksuva ilma...aivan ihanaa!!!

 

Eli siis huippu päivä takana ja mikä ihaninta..KOKO PERHEEN VOIMIN !

 

Mutta sitten niistä näppylöistä. Näppylöitä ei ole oikeestaan tullut lisää yhtään eli ne mitkä tuli perjantaina aamulla on mutta uusia ei ole tullut kuin pe-la välisenä yönä muutama. Perjantaina aamulla mitkä oli tulleet alkaa olla jo ruvella ja muutama naamassa oleva näppykin alkaa jo häipyä. kuumetta tytöllä ei ole ollut koko aikana joten hyvä jos näin helpolla selvittiin. Mutta tietysti tilanne saattaa huomenna olla jo toinen eli saattaahan niit näppyjä vielä tulla mutta nyt ainakin näyttää hyvältä. Muissa tytöissä ei vielä ole ainakaan mitään. Ja itseäni olen syynännyt oikein haukan silmin, hirvittää jo se iskee kunnolla päälle mutta vielä ei ainakaan ole iskenyt ja toivotaan ettei iskekkään.

 

Niin ja superhuippu uutinen vielä loppuun... Minun rakas siskoni on tulossa SUOMEEN.. JEEEEEEEE!!!! Hän oli saanut lentoliput ostettua ja 2.8 aamusella hänet pitäsi kentältä hakea... AIVAN IHANAA!!!! Viime kerrasta kun on nähty alkaa olla melkein 7 vuotta, keskimmäinen oli juuri syntynyt kun Minna viimeksi poikansa kanssa täällä oli ja keskimmmäinen tulee marraskuussa seitsemän... niin nopeasti ne vuodet vierii. Mutta siis aivan ihana että he Suomeen tulevat ja mikä parasta minulle sattuu viikon loma juuri sillä välin kun he täällä ovat joten ehdin heidän kanssaan aikaakin viettämään... IHANAAAAAAAA  !!!

TERVETULOA MINNA JA LIAM !!!!!!