Tänään on keskiviiikko... SE hymyilyttää jo pelkällä olemisellaan. Keskiviikko ja vapaa päivä. Viime viikolla lyhennyspäivä jäi pitämättä kollegan loman takia ja nyt tämä tuntuukin tosi LUXUKSELTA. Ja hyvät uutiset ei tähän yhteen vapaa päivään lopu... nimittäin minulla on vielä HUOMENNAKIN vapaa eli viime viikon lyhennys päivä vietetään huomenna. Eli kaksi päivää vapaata yksi töitä ja sitten alkaa viikon loma... ei paha ei ollenkaan .

 

Mitähän tällä kaikella vapaalla nyt sitten tekisi. Vanhin alkaa olla jo parempi, viime yönä verta ei tullut nenästä kuin kerran ja illalla tyttö oli silminnähden väsynyt mutta ei kuitenkaan kuumeinen... joten jotain toiveita olisi että jos kuume ei enään tänään nouse niin tyttö pääsee huomenna kouluun....Eilen mies käytti tytön terveyskeskuksessa. Jossakin pikaveri kokeessa ei ollut mitään häikkääeli virus tauti jota nyt sitten vaan levolla hoidellaan. Nenäveren vuotoon hän sai jotain sumutettavaa öljyä jonka pitäisi voidella noita limakalvoja jottei nyt ihan niin herkästi nenä valuisi. Eilen sitä muutamaan otteeseen laitettiin ja voihan se olla että siitä on apua, ainakaan ihan niin usein tyttö ei ole nyt paperi tupot nenässä kävellyt. 

 

Tänään keskimmäisellä on jännä päivä. SEn lisäksi että he lähtevät bussiilla merikeskus Vellamoon eskari ryhmän kanssa on illlalla toinenkin jännityksen aihe... KOULUUN ILMOTTAUTUMINEN...  HUI kuinka nopeasti tämä vuosi onkaan mennyt, vastahan me vanhimman kanssa käytiin vastaavat paperit täyttelemässä ja nyt on sitten jo Tuulin vuoro..Taitaa käydä niin ettäennen kuin edes tajua niin minikääpiö on samassa jamassa... siinä vaiheessa kyllä tulee itku ihan varmasti...vaaveli kun on miun vaaveli vielä varaan aikuisenakin .

MInikääpiöstä muuten puheen ollen.. hänestä on tullut iso tyttö. JOtenkin nyt viikon aikana tyttö on kasvanut, juttuihin on tullut enemmän kertovuutta ja sisua, ihan kuin sitä ei olisi ollut jo tarpeeksi, on tullut roppa kaupalla lisää. MInikääpiö onkin nykyään pieni SUURI nainen joka kurtistaa kulmiaaan ja huutaa kipakasti vastalauseen jos kaikki ei men ihan just niin kuin hän oli suunnitellut. Eilen esimerkiksi nakin syömis kielto juuri ennen iltapalaa sai tytötn paiskaamaan jääkaapin oven kiinni ja karjumaan koko sydämen voimalla että "MIKSIIIIIIIII, MIEHÄN HALUUN NAKKIA......." Jääkaapin ovi sai semmoisia iskuja että olin onnellinen että sillä ei ole tunteita.... olis voinut sattua . No mutta... hyvähän se on että omaa tahtoa löytyy. Eipähän ole ihan toisten pompoteltavissa...

jaaps mutta nyt valmistelemaan aamupalaa jotta saadaan keskimmäinen ajoissa eskariin. iltapäivällä yritän ehtiä laittaaan kuvia pitkästä aikaa...