Lumilinnaan, lumilyhtyjä, lumienkeleita, lumipalloja, lumi aaseja... mitähän vielä. Lumi pysyi maassa ja sen ilon näki lasten silmissä. Kun tulin töitstä kotiin läksimme mummon kanssa pienelle lenkille ja sen jälkeen jäimme vielä pitkäksi toviksi ulos. Seitsemän jälkeen oli pakko siirtyä sisälle läksyn teko puuhiin ja lapset ei olisi vielä silloinkaan millään malttaneet, ei vaikka kaikilla hanskat valui vettä märkyydestä ja kengät olivat luultavasti menneet läpi sohjosta jo ajat sitten. "Voi kumpa huomenn olisi vielä lunta..." kuului keskimmäisen vieno toive kun riisui vaatteitaan.  Ja en valita . olihan se ihanaa tehdä lumilinnaa ja lyhtyjä pitkästä aikaa. SElkä väärällään rullattiin leikkikentälle hiekan sekaisia lumipalloja vieritysten linnaa varten. JOten tunnustettakoot että oli ne minunkin kengät, housut sekä hanskat aivan litsimärät kun sisään päästiin, sellaisella innolla tyttöjen kanssa lumijuttuja rakentelin. 

Tänään taitaa lumileikit jatkua, tosin ilma on ainakin vielä muutaman asteen akkasen puolella joten en sitten tiedä saako noista kuinka hyvin veisteltyjä palloja tms mutta lumi on ainakin pysynyt maassa se on pääasia. Eilen kaivettiin esiin myös pulkat ja tänään onkin varmaan sitten läheisen pullkamäen valloitus tiedossa iltasella (ja tietty leipomista ja siivoamista  jossakin välissä mutta en kyllä tajua että missä välissä )

HUomenna siis alkaa juhlaviikot, eli tämä viikonloppu menee tiiviisti keskimmäsien syntttärijuhlissa, niitä juhlitaan jonkin verran myös ensi viikolla ja loppuhuipennus sitten 27.11 kun eskarikavereita on kutsuttu paikalle. YHtä juhlaa on kohta siis elo.

Mutta nyt se olisi taas aamu hommat tiedossa, vanhin ylös ja kouluun jne....