Nyt on sitten törsätty rahaa vaatekutsuilla..... Kutsuilla oli KIVAA ja vaatteet oli ihania... vähän liiankin ihania  eli tuli tilattua mekko jos toinenkin. Tytöt käyttäytyi ihan hyvin, tosin vaaveli pelkäsi kaikkia jotka hänelle puhui. Veera sai välillä sen lahjottua hiljaiseksi suklaapiparilla mutta muuten kaikki ihmiset oli PELOTTAVIA, että tälläinen vaihe meillä menossa.

Illan huojentavin asia oli se että Vanhin oli äsken nukkumaan käydessäään innoissaan lähdössä huomenna eskariin. Eli olin vähän miettinyt tuota että miten huomenna käy kun vanhin ei eskarista paljon halunut puhua mutta ehkäpä hän halusi vaan sulatella kauemmin ja nyt hän päätti että siellä oli kivaa.  Keskimmäinen sai sanottua että mikä sitä on tänään rieponut "mutta Jenna kun mulla on sua niiin ikävä kun olet eskarissa, voidaanhan me vielä kuitenkin leikkiä koulua, eikö niin?"  Reppana oli ilmeisesti kuvitellut että nyt kun vanhimmalla alkoi eskari että nyt loppuisi leikit siskon kanssa, kaikkea nuo pienet sitten miettii.

Ja pakko laittaa vielä keskimmäisen ihana kommentti vaatekutsuilla. Eli Veeralla on kanoja ja kanat kököttivät orrella. Tytöt olivat silittelemässä pupuja (jotka asuvat kanalassa) ja keskimmäinen kysyi talon lapselta: "Aava, voiko noita PÖLLÖJÄ silittää???" SIIS PÖLLÖJÄ  kyllähän nuo on kanoja kirjoissa nähnyt mutta ei ilmeisesti livenä ennen. 

Nyt hyvillä mielin (ja tyhjin lompakoin) huilimaan ja odottamaan että herätys kello herättää taas seuraavaan eskari aamuun.

Kiitos Veera ihanasta vadelmapiirakasta, kyllä se "sisäinen marttasi" ihan selvästi yrittää punkea pintaan.