huh heijaa jne…

kesäkuu on jo ehtinyt puolen välin paremmalle puolelle ja juhannus kolkuttelee ovella.  Juhannuksen tulosta huolimatta sää ei ole kesäisen helteinen vaan viimeiset pari päivää on ollut kylmä kuin Siperiassa. hrrrrr…. takkaa ei sentään ole lämmitetty mutta pitkiä vaatteita on saanut kaivella kaapista ihan urakalla. Mutta sitähän se on se Suomen kesä, lyhyt ja vähä luminen… ehkä….

 No olipa sää minkälainen hyvänsä niin paljon mukavia asioita on mahtunut kesäkuuhun. Niistä tärkein ja paras ja suloisin on meidän Iina Eveliinan 6 v synttärit. Äidin juntturajänttärä täytti 6 v maanantaina 16.6.  Oikeana synttäripäivänä Minikääpiö  vietti mummon kanssa shoppaillen. Perinteisesti mummo vie synttärisankarin aina syömään ja shoppailemaan ja nämä synttärit eivät olleet poikkeus. Kotiin tuli ravintolassa herkutellut tyttönen ison shoppailu saaliin kanssa. Oli kenkiä saappaita, vaatteita ja tukkajuttua jos jonkinmoista. Kiitokset taas mummolle, minikääpiöllä oli ihan loisto päivä!

Kaverisynttäri vietettiin jo hieman varaslähdöllä lauantaina. Kavereita oli mukavat kuusi kappaletta ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut kun lapset kisailivat popcornin heitossa, discoilivat ja leikkivät vaikka minkämoisia leikkejä. Mukavat juhlat, juuri minikääpiön näköiset. Lauantaina kävi myös sukulaisia ja ystäviä kahvittelemassa ja juhlistamassa minikääpiön suurensuurta päivää.

 

 

Minikääpiölle, Johanna Kurkelan sanoin, OLET AINUTLAATUINEN!! <3  suuremoista syntymäpäivää:

 

 

Synttäreiden lisäksi kesäkuuhun on mahtunut mitäpä muuta kuin JALKAPALLOA. Isoilla likoilla on ollut pelejä enemmänkin ja hienosti menneitä pelejä onkin ollut. Viime viikonlopun turnauksessa molemmat likat oli ihan liekeissä. Kolmesta pelistä kaksi voittoa, keskimmäinen tykitti kaksi maalia ja vanhin yhden, yhden maalin lisäksi vanhin loisti myös maalivahdin ominaisuudessa ja edellisenä viikonloppuna kahdesta tosi kova tasoisesta  pelistä toisesta taisteltiin tasuri. HYVÄ LIKAT!!  Viime viikonloppuna meillä oli siis turnaus jossa  koko joukkueemme oli jaettu kolmeen porukkaan ja kaikkien porukoiden pelit meni mukavasti vaikka mukana oli paljon uusia, juuri aloittaneita jalkapalloilijoita. Olen kyllä ylpeä joukkueestani, JOJO myhäilee vaan!!!  :)

Tässä minun omat tipuset matkalla harkkoihin.

Kuva: Matkalla harkkoihin.

 

 

Eli päänsääntöisesti mukavia juttuja vaan kesäkuussa. :) 

Yksi ikävämpi oli minun selän pasahtaminen, yksi päivä tuli maattua sairaalan punkassa kun jalat ei pysynyt alla ja selkä oli kuin puukolla hakattu. Kipulääkkeillä sieltä kuitenkin noustiin ja nyt homma toimii taas. Tosin istua ei oikein pysty pidempiä aikoja eli töissä kun olen niin kymmenen minuutin välein tässä hieman jumppailen ja pyörittelen muuten menee ihan jumiin koko ranka mutta kaipa tuo tuosta vetreytyy. Huomenna on aika fyssarille ja katsotaan että missä mättää kun ruoto on kipeä ja lantio vinossa.  Mutta uskon nyt kuitenkin että parempaan päin ollaan menossa. Eli siis päätin tuossa juuri että en ole kipeä enkä suostu olemaan kipeä joten kyllä tämä tästä.

 

Mukavaa on myös se että vaikka töissä on ihan jees olla (kunhan ei istu) niin nyt olis enään muutamia päiviä töitä ja sitten alkaa LOMA LOMA LOMA!!! Ensi viikolla istuskelen ja jumppaan täällä vain ma-to ja perjantaina pidän vapaan jonka ansaitsin yhtenä viikonloppuna töissä istuessani ja siitä eteenpäin on sitten LOMAA 4 vkoa.  Ihanaa ajatella että saa viettää aikaa lasten kanssa, liikkua ja ulkoilla ihan kaikki päivät. :)

Jaaps mutta nyt töihin päin...Jos kävelette toimistoni ohi ja näette minut mitä ihmeellisimmissä asennoissa niin älkää välittäkö... minä vaan vetreytän selkääni istumisen lomassa. :)  Mutta siis sanottakoot että tulehduskipulääke kuuri on kyllä auttanut eli ei tunnu ihan niin pa***lta tuo selkä kuin aiemmin ja nyt pystyy jo istua kivuitta vartin pätkiä. jee jee!!!

 

IHANAA KYLMÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!!