Lauantai... siunattu vapaa päivä... aamulla tuli nukuttua suht pitkään ja heti aamiaisen jälkeen kauppaan täydentämään jo olemattomaksi ehtineitä ruokavaroja... Me ei olla ehditty pitkään aikaan kunnolla kauppaan ja se näkyi kyllä kaapeissa... KAIKKI oli loppu. Kauppareissun päätteeksi käytiin koko perheen voiminp pizzabuffassa syömässä ja sen jälkeen kotiin kiirusti, MIes lähti isojen tyttöjen kanss ahiihtämään, hienosti oli tytöt hiihtäneet nelisen kilometriä oli taittunut rivakasti. Pidempää lenkkiä he eivät ehtineet heittää koska miehellä oli kiire töihin. 

KUn mies lähti töihin me himppusen huilittiin ja sitten lähdettiin taas ulkoilemaan, käveltiin viemään vanhin pianotunnille ja minä, minikääpiö sekä eskimmäinen kiipeiltiin lumikasoissa soittotunnin ajan. Nyt juuri tultiin siätiloihin, tai no keskimmäinen jäi ulos jatkamaan leikkejään ja kohta pitäisi alkaa kokkailemaan ruokaa lapsosille. 

Tälle illalle ei ole kummempia suunitelmia... avaraa luontoa ja karkkipäivä karkkeja vaan.... 

 

HUomenna aamu olisi tarkoitus aloittaa herkkuaamiaisella ja uimahallilla. ILtapäivällä minulla olisi zumbaa ja .... mitähän muuta... mutta nautitaan nyt tämä yksi vapaapäivä ennen seuraavaa 

Tässä prinsessat hiihtoretkellä!