Hmm...  Mitenköhän tuo silmätulehdus.. mitäköhän sellaiselle pitää tehdä, tai siis jos epäöilee tulehdusta???

Vaavelin toinen silmä rähmii ja rähmii vaan. Se on punainen ja turvonnut. Vielä se ei ole oikein pahan näköinen mutta sen näköinen että ei se nyt ihan kunnossa ole. Mietin vain että voisikohan tuon hoitoon hakeutumisen kanssa odottaa maanantaihin. Olisi kiva meinaan varata aika ihan oikealle lääkärille eikä tuonne arvauskeskuksen päivystyskseen. Täällä Kotkassa kun mikään "Kunnon" (yksityinen missä olisi ihan lastenlääkäreitä)  lääkäri ei päivystä viikonloppuisin. Siis mikä avuksi tuommoiseen rähmäsilmään???? Rähmivän silmän lisäksi vaaveilla on ihan kauhea nuha ja pikkuisen lämpöä (37.6) ja yöllä kaikesta lääkityksestä huolimatta oli vissiin aika tuskaista kun vähän väliin itkaisi, yleensä itkaisu tuli aina yskän puuskan jälkeen joten ehkäpä kurkku oli hieman kipeä tai jotain.  Nyt vaaveli on päiväunilla ja TOIVOTTAVASTI nukkuisi hieman paremmin kuin eilen olisi sitten ehkäpä paremmalla tuulella, eilinenhän oli täynnä kitinää ja vikinää.

Keskimmäinen on luojan kiitos terve eli ei ainakaan vielä ole nuhaa eikä kuumetta joten hän pääsee kauan odottamilleen kaveri synttäreille. Kohta pitäisi alkaa juhlia varten valmistautumaan , tyttö on ihan innoissaan. Aamulla tytöt oli hetken mummolla hoidossa (minä hoitelin vieläkin ja TAAS viimeisiä joulu hommia) ja mummo laittoi tytön hiukset oikein hienoksi... Nyt on sitten hyvä juhlia!

Vanhin on vielä jonkin verran kipeä, kuumetta ei enään ole mutta kuulemma pikkuisen on korva kipeä sekä hieman kalpeahan tuo vielä on mutta eiköhän tuo tuosta. Antibiootti on alkanut luultavasti jo purra eli eiköhän suunta ole vaan parempaan päin.

Mutta nyt valmistelemaan keskimmäistä juhliin !!!