Syyslomanen.... Olin ottanut töistä palkatonta torstain ja perjantain... tuli kyllä tarpeeseen. Lomaselle oli suunniteltu mukavaa yhdessä oloa kera mukavien ihmisten.  Eli siis 
Tukholman risteilyä hyvässä seurassa, 8 lasta ja 5 aikuista.  Ruokaa, naurua, iloista möllöilyä ja kiireetöntä höpinää. Ihan huippua! 
Ei tässä muuta osaa sanoa kuin kiitos kaikille mukana olijoille... Loma kun on luxusta hyvässä seurassa niin arkeakin jaksaa paremmin, kiitos ihanaiset heart

Tässä muutamia kuvia reissusta:

Iina ja Iinan ystävä Vella: 


Junibackenissa osa porukasta: 








Junibackenissa, minikääpiö ja kaveri: (kiiluvasilmäiset ystävykset) 



Junibackenissa kaikki lapset mehupaussilla: 


Laivalla, vanhin ja keskimmäinen karaokeilee:



Menoa meininkiä leikkihuoneessa:






Kaikilla oli niiin mukavaa.... 







Välillä piti ottaa päikkärit, kaksi väsynyttä matkaajaa: 


Ja sitten pari esitystä, ekassa molemmat likat ja toisessa uskaltautui vanhin lavalle ihan yksin. heart















Äidin ylpeydet heart

Lomanen oli siis ihana ja tuli tarpeeseen. Eilen kun tultiin kotiin oltiin vaan. Käytiin kaupassa, haettiin Tessa kotiin ja tehtiin ruokaa,saunottiin ja nautittiin koko perheen yhdessä olosta. Mukava lauantai. 
Tänään mukava yhdessä olo jatkuu. Ihan luxusta nämä viikonloput kun koko perhe on kotona,aika harvoin sattuu siis miehelle yleensä viikonloppu vapaita ja jos sattuu niin ne on sitten täyteen puukattu jo hyvissä ajoin. Mutta nyt on siis tämmöinen ihme ja kumma että ei ole mitään, harrastukset on syyslomalla ja mitään pakkotehdä juttua ei ole . Ollaan vaan. Tuntuu hyvälle. 
Aamulla nukuttiin pitkään ja heräiltiin hitaasti. Likat pelasi aamupalan jälkeen wiitä ja puuhaili keskenään. Me juotiin kaffet  miehen kanssa ja lähdettiin lenkille. Tarkoitus oli juosta mutta en tiedä mistä johtui (huono kunto ja älytön syöminen varmasti) niin en jaksanut/pystynyt juosta. Heti kun oli vähän aikaa hölkkäillyt tuli tosi kumma olo. Huimasi ja pisti rintaa ja päässä tuntui tyhmältä, voihan se olla nuo beeta salpaajat kun aloitti taas tauon jälkeen niin ne varmaan vaikuttaa. No oli mikä oli niin päädyttiin sitten kävelemään tuo lenkki ja ihan kivasti se niinkin meni. Lenkin jälkeen lähdettiin porukalla uimaan ja äken tultiin kotiin ja syötiin ruoka. Nyt hieman möllöttelyä ja kohta ulkoilemaan. Ajateltiin lähteä katsomaan    miltä näyttää ensi lumipeitteen saanut Valkmusan suo. Ulkona on aivan ihana ilma, pikku pakkanen ja kuivaa, aurinkokin välillä kurkistelee pilvien lomasta.  Eli loppupäivälle siis suunnitelmissa ulkoilua ja hölläilyä. Huomenna alkaa arki taas.