Vaikka kuinka vannoin eilen että ulos en nenääni pistä niin pistin sitten kuitenkin . Ja hyvä että pistin, piristi tosi paljon omaa oloa ja tytöillä oli ulkona oikein hauskaa. Lähdettiin tyttöjen kanssa pienelle happihyppelylle mutta kun tultiin sisään huomattiin että oltiin oltu ulkona  puolitoista tuntia. Aika meni todella nopsaan ja meillä oli kivaa. Tytöt halusivat viedä ystävänpäivä kortit satutanssi kaverinsa postilaatikkoon ja samalla reissulla käveltiin koulun pihalle jossa tytöt (myös vaaveli) kiipeili pitkin lumivalleja ja laskivat mäkeä niin että lumi vaan pöllysi. Pakkanenkin oli laskenut ja ulkona ei ollutkaan ihan niin kylmä kuin pelkäsin.

Ulkoilun jälkeen tultiin kotiin saunaan ja sitten kello näyttikin jo puoli kahdeksaa ja ei muuta kuin prinsessat yö unille. Oli kyllä mukava päivä eilen. Oma flunssainen olo on enään semiflunssainen, eli ei ihan niin kauhea kuin eilen tuossa jossakin vaiheessa, eli ehkä säästyn nyt sitten kunnon taudilta kokonaan, parasta olisi, ei olisi oikein aikaa sairastaa .

Tälle päivälle ei ole suunnitelmia. Mies lähtee taas iltavuoroon ja men tytöt möllötellään kotosalla. Jos mies vie auton niin sitten tulee toinen ihan pelkästäänkotipäivä putkeen mutta jos meillä on auto niin sitten kyllä keksitään jotain, ehkä  mennään moikkaamaan Emmiä (vaavelin kummia) hotellille tai jotain muuta ... illallahan sitä sitten tietää mitä on tullut päivällä tehtyä .