Huh huh! Tekipä äidille kovaa jättää pieni tyttöni eskariin, sinne isojen koululaisten sekaan. Tyttö jäi  sinne ihan reippaasti mutta kun kävelin pois  oli minulla koko ajan sellainen tunne  että jotain jäi koululle... MItenhän se tyttö siellä pärjää, onkohan nyt kuitenkaan vielä ihan valmis???  Tippa tuli linssiin kun toisen äidin kanssa käveltiin koulun rappusia pois päin... sinne ne  jäi, meidän pienet prinsessat. 

Tässä innokas eskarilainen:

Sillä aikaa kun minä vein vanhimman eskariin keskimmäinen ja vaaveli olivat isän huostassa. Vaavelilla on kiukkupäivä ja kaikki muut paitsi äiti on todella rasittavia ja suutakin koskee ja elämä on taas hankalaa. Muutenkjaan ei oikein mennyt putkeen, leiksalla piti vierastaa KAIKKIA ja kun minä pääsin leiksalle niin vaaveli huusi siellä kurkkusuorana ja hysteerisenä keskimmäisen sylissä.

Keskimmäinen on aivan hukassa ilman siskoaan. Leikkikentällä ei osannut leikkiä mitään, kotipihalla pyörii ympyrää ja juttele vaavelille ja mietti kovasti mitä tekemistä keksisi. NO ehkäpä tuo helpottaa kun kerhot ja muut touhut alkavat mutta juuri nyt keskimmäinen tuntui nuorentuvan ainakin vuodella ja silmissä on eksynyt katse, kuka leikkkisi minun kanssa?? 

Jaaps mutta nyt ruuan laittoon.... tulen myöhemmin kertomaan eskarikuulumiset.