Tänään on sitten minun ja miehen vuoro saada possunuha rokotteet. Lapsethan on jo rokotettu aika päiviä sitten mutta tänään on sitten meidän kaupungissamme 25-40 vuotiaiden vuoro. Mies sanoi käyvänsä kun tulee töistä kotiin ja minä kävin aamulla. Olin hälyttänyt mummon lapsen vanhdiksi ja varauduin ainakin  tunnin jonottamiseen... mutta ei siinä ihan niin kauan kestänyt, pääsin sisään terveyskeskukseen enkä ehtinyt edes takkia riisua kun yksi täti vei minut huoneeseen ja toinen tuikkasi piikin käteen. Koko reissu kesti vajaa kymmenen minuuttia ja siinä oli siis jo automatkat tk:hon (vajaa kilometri suuntaansa) eniten taisi mennä aikaa siihen että sain auton pois pihasta... oli meinaan tullut "hieman" lunta.

Piikityksen jälkeen oltiin koko porukka (mies tosin on töissä)  tuossa pihalla ja sen jälkeen ruuan laittoon.  Ulkona on todella kiva ilma. Pakkasta on tällä hetkellä vain -7 astetta ja iltapäivällä taitaa pulkkamäki kutsua meidän porukkaa .

Nyt isot leikkii (yllätys yllätys) Pet shopeilla ja vaaveli työntelee nukkeaan rattaiden kyydissä  ympäri olohuonetta. Kohta pitäisi heittää vaaveli nukkumaan  ja minulla olisi takan lämmitys puuhia. Muuta "pakollista"  ohjelmaa ei tälle päivälle olekkaan, nautitaan vaan KIIREETTÖMÄSTÄ päivästä .