Ulkona on helle. Varjossa mittari näyttää 22 astetta mutta auringossa lämpötila hipoo 30 asteen rajaa. IHANAA!! Tosin olen jo onnistunut polttamaan nenänpään, mutta se on kyllä pieni hinta noin ihanasta ilmasta Nauru.

Miehellä on tänäänkin iltavuoro joten päätettiin että lähdetään heti aamusta pyöräilemään niin päästään koko porukka. Isot polki hienosti omilla pyörillään, vaaveli oli miehen pyörän kyydissä  ja mie sitten yritin pitää itseni pystyssä (ja pysyinkin vaikka en olekkaan pitkään aikaan pyöräillyt Hymy). Oli kyllä kivaa pyöräillä ja tosi hienosti meni vaikka hieman arvelluttikin lähteä niin että kaikki polkee. Poljettiin pari kilometriä kaupoille ja sitten takaisin,, tosi hienosti jaksoi tytöt polkea eikä kenelläkään mennyt hernettä nenuun kesken lenkin (ei vaikka kerran ajettiin seinään päin Hymy).

Lupasinkin tytöille että koska nyt meni taas niin hienosti niin joku päivä heitetään eväät reppuun ja lähdetään oikein pyöräretkelle jonnekkin. Ja kunhan nyt kesä pikkuisen etenee niin sitten poljetaan vaarille, matkaa on ehkä joku 7 km suuntaansa mutta pitää sitten vaarilla kunnon paussin niin uskon kyllä että nuo jaksaa ja eihän sitä mitään kiirettä tarvitse pitää eli poljeskellaan ja huilitaan sopivassa suhteessa.   Ja uimarannallekkin voidaan pyöräillä kunhan nyt vedet lämpenee. AI ETTÄ MIE SITTEN RAKASTAN KESÄÄ!!!!!

 

Nyt vaaveli kävi päiväunille, mies lähti töihin ja isot tekee hiekkakakkuja ja leikkii prinsessaa ja kotia ja mitä lie. Mun pitää vielä tarkistaa facebook kuulumiset ja sitten minäkin painun ulos aurinkoon lukemaan. (rankkaa tämä kotiäidin elämä Kieli ulkona)

 

Tässä meidän isot kakku leipurit:

jenna%20ja%20tuuli%20005.jpg

jenna%20ja%20tuuli%20001.jpg