( 8.7 2012 Sunnuntai)

 
Nyt alkaa kirjoitus addiktio ahdistamaan. Monta päivää on mennyt päivittämättä ja sitten selviää vielä että vuodatus on polvillaan serverin vaihdon 
takia.
Ja PITKÄÄN POLVILLAAN... HUOH!! Koska ei ole tietoa milloin pääsen tekstiä suoltamaan nettiin niin ajattelin laittaa nyt ylös aina kun muistan niin 
saan sitten vaan kopioitua kun palvelin joskus toimii. 
 
Koko viikkoon en ole päässyt päivittämään joten on aika muistella mitä tuli tehtyä. 
 
Maanantai   2.7 
Silloin Oli vielä miehelläkin lomapäivä. Viimeisiä lomapäiviä vietiin ja päivän ohjelma oli portin/aidan tekoa ja Valksailua. Aita on siis ollu 
tarkoitus rakentaa koko miehen loman ajan mutta aina on tullut jotain muuta ja se on jäänyt. Nyt viimeisenä lomapäivänä sitten oli alettava hommiin. 
Maanantaina haettiin rakennustavara ja hoidetttiin valutyöt Tosin aika suuresti sanottu tuo valutyöt... kuulostaa että isompikin betoniauto olisi pihalla käynyt mutta ei suinkaan vaan valettiin vaan neljään monttuun aidan tolppia varten semmoiset rautajutskat. 
Rautajutskien kanssa kävi eräs harmittava juttu... eli ensin ostimme niitä kolme K-raudasta hintaan 15 eur/kappale. Kotona huomattiin että tarvitaan vielä 
neljäs mokoma ja mies käväisi katsomassa josko robbbarissa olisi vastaavaa ja olihan siellä hintaan 5 euroa/kappale... ARGH!!!!! JOs niitä kolmea ei olisi jo valettu niin olisin takulla ne palauttanut... Nytkin kävi mielestä repiä ne irti valuista ja pestä ja palauttaa... Mutta en sitten kuitenkaan niin tehnyt. Pientä hintaeroa havaittavissa... No oppiipahan taas 
kerran että ENSIN ROBBARIIN ja sitten vasta muualle. No joka tapauksessa, lähes kullan arvoiset rauta härvelit tuli siis valettua maananatian aikana maahan ja iltapäivällä
läksimme sitten Valksalle uimaan ja paistamaan makkaraa. Oli oikein mukava uimareissu. Vesi oli lämmintä . aurinkopaistoi ja seura oli hyvää.  Tytöt oli ihan tohkeissaan
ja illalla maltettiin lähteä pois vasta nukkumaan meno aikaan.  Maanantai jäi mieleen mukavana päivänä. 
 
Tiistai 3.7 
Miehellä alkoi työt. Ja tokihan aamuvuorolla. SIllä välin kun mies oli töissä tehtiin me muut tota.... ööööö... EI MITÄÄN. Tai siis tehtiinhän me, aamulla käytiin Emmiä morjestamassa hotellilla ja nautittiin siinä herkullinen aamupala. NAMS ja ähky, Cumuluksen aamupalaan voi aina luottaa. HOtellilta ajoimme K-rautaan maalikaupoille (sitä maalia kun ei robbarista saa, tarkistin asian ettei edelliset virheet toistu).
Aamujuoksujen jälkeen sitten vaan hengailtiin Hengailtiin kotosalla,minä maalailin aitatarvikkeita ja lapset uida puljasi altaassa. Jossakin vaiheessa kaveri tuli lapsineen kylään ja siinä sitten istuttiin auringossa ja höpistiin. KUn mies tuli kotiin töistä jatkui hommat rennon letkeänä. MIes väsäsi aitaa ja minä maalailin ja höpöttelin. KOko päivä auringossa pihalla ihan vaan ollen . IHAN PARASTA!!! Tiistain saldo oli sitten valmis lähes valmis aita, ruskettunut iho ja leppoisasti väsähtäneet lapset. Tiistaikin jäi mieleen mukavana päivänä. 
 
Keskiviikko 4.7 
Aamulla heräsin kellon soittoon. Mies oli jo lähtenyt töihin ja minä olin suuressa viisaudessa varannut minikääpiöölle neuvola ajan klo 09:00. HUOH!!! NO olipahan syy herätä ajoissa. Herättelin minikääpiön ja lähdimme neuvolaan. Isot tytöt jäi vielä nukkumaan. Neuvola meni ihan mukavasti. Tyttönen oli tosi reipas ja vaikka rokote jännittikin tettiin se vastaan nätisti ja ilman kitinän kitinää. Hienosti tyttönen teki yhteistyössä tädinkanssa kaikki tarvittavat jutut ja näkö oli niin hyvä että katsottiin sitä sitten tosi pienilläkin kuviolla. Tarkkasilmäinen tyttönen totesi neuvolantäti ja suurta kiitosta tyttösai keskittymiskyvystään ja yhteistyö halukkuudesta.  MItat on jossakin neuvolakortin uumenissa. Lisään ne tuonne pienimmän prinsessan omille sivuille kunhan netti pelittää kunnolla. HImpun väemmän oli tullut nyt pituutta verrattuna entiseen mutta siis pitkä tyttö kuitenkin. 
NYt oli sitten palaitu omalle ennustekäyrälle kun jossakin vaiheessa huikeneteli kaikkien käyrien yläpuolella. Pituutta taisi olla 107,50 cm ja painoa 19 kg jos en nyt ihan väärin muista. MUtta tarkemmat mitat tosiaan myöhemmin. R-kirjain on vielä hukassa mutta kuulemma ei huolta koska D:n sanoo hienosti niin luultavasti se on sieltä tulossa. Ei kuulemma kiirettä.  
Neuvolan lisäksi keskiviikkona oli jalkapallon täyteinen päivä. Ensin oli minikääpiön prinsessafutistreenit jotka meni mallikkaasti. Tytöllä oli taas huisin hauskaa. Ja sen jälkeen isojen treenit samaisessa paikassa. Isot jaksoi hienosti treenata vaikka oli KUUMA ja takana oli  jo tunti riekkumista pallon kanssa sillä aikaa kun minikääpiö treenasi. Sillä välin kun isoilla oli treenit leikki minikääpiö miehen työkaverin lapsen kanssa. IHania leikkejä heillä. Ovat ihan saman ikäisiä, kuukauden ikäerolla, ja he leikkivät dinosaurusäitejä, kotia ja vaikka mitä. Täytynee todeta että mielikuvitusta molemmilta tytöiltä löytyy. 
Edellisten päivien tapaan keskiviikko oli mukava päivä.
 
torstai 5.7
Aamulla mummo haki minikääpiön shoppailemaan. Mummolla on aina tapana viedä tytöt synttäripäivän kunniaksi shoppailemaan ja syömään. Nyt oli jotenkin kiireessä tuo shoppailu venähtänyt heinäkuulle asti mutta mitäs sen väliä. HYvää kannattaa odottaa.  Minikääpiö lähti siis mummon matkaan ja mies oli töissä. Minä käväisin kosmetologilla pitkästä aikaa ja sen jälkeen lähdettiin isojen tyttöjen kanssa Tampsan montulle uimaan. Oli oiken mukavaa. UImisen jälkjeen tultiin kotiin pihalle nauttimaan auringosta.
MIes kotiutui kahden jälkeen ja samalla kotiutui myös minikääpiö. Tytöllä oli ollut hauskaa ja ylpeänä esitteli ostoksiaan. Ja ruokakin oli kuulemma maistunut hyvin vaikka muuten tyttö on hieman nirso ollutkin viime aikoina ruuan suhteen. Hetken siinä nautittiin päivästä porukalla ja kun kello tuli kolme pakkasi sot tytöt juomapullot reppuun ja polkaisi koululle Kesädösä juttuun. Paikalla oli siis kirjastoaut ja nuokkarin porukkaa. Pelejä ja leikkejä, rooliasuja jne. 4.5 tuntia sai tytöt kulutettua aikaa tapahtumassa ja eivät kuulemmma ehtineen edes kaikkea tehdä. IHan loisto tapahtuma. Sillä väin kun isot dösäilli maattiin me muut pihalla auringossa ja uitiin altaassa. Pari kaveria tuli kahville ja ilta meni siinä juoruillessa ja höpissessä. PUoli kahdeksallta oli pakko soittaa isot kotiin syömään, tytöt olisivat olleet siellä varmasti niin kauan kun he olisi kotiin sieltä häädetty jos ei 
syödä olisi pitänyt välillä.  Kahdeksan maissa siinä stten grillailtin ja syötiin porukalla ja ruuan jälkeen lähdimme vielä Rakin montulle uimaan. Tai tytöt ui ja minä ja mies katseltiin vieressä. Ihan päivä torstaikin kuten edeltäjänsäkin. 
 
perjantai 6.7
Mies lähti aamulla kaverin kyydissä töihin ja kun me tytöt heräiltiin alkoi armoton pakkaus. Oltiin lähdössä Nokian edeniin ja sieltä sitten seuraavana päivänä Poriin häihin. Aamu meni siis paniikin omasisesti sukkia sukahousuja mekkoja jne etsien kaapppien kätköistä.
Saatiin kuin saatiinkin pakattua ja jo hyvissä ajoin aamupäivällä lähdimme mummolle viemään Tessaa. Siinä mummolla sitten hengailtiin aikamme ja puolilta päivin läksimme hakemaan miehen töistä ja kohti kylpylää. JEEEEEEEE!!!! Oli tosi kiva lähteä vaikka se maltaita maksoikin, siis yöpyminen tällä porukalla kylpylähotellissa. Oli kiva tehdä jotain yhdessä.  Ajelimme kaikessa rauhassa Lahden kautta NOkialle. Matkalla kävimme syömässä ja perille saavuttiin puoli viiden maissa. Siinä ei sitten muuta kuin kamat huoneeseen, uikarit päällle ja läträämään. Oli tosi mukavaa. Taas tuollaisessa vieraassa paikassa tajusi taas paremmin kuinka hyvin minikääpiö onkaan oppinut uimaan. Siellä se meni isojen perässä vesiliukumäissä ja ui kuin kala. Itse vaan vierellä yritti pysytellä perässä kun tyttö kauhoi pitkin altaita. Koska kylpyläsä oli aika rauhallista sai isot tytöt liikkua keskenään aina välillä ja koska minikääpiö löytää löytää kaverita paikasta kuin paikasta niin me miehen kanssa lähinnä saatiin vaan nauttia lillumisesta ja leppoisasta olla möllötyksestä. Lilluttiin altaissa myöhään iltaan asti ja varmaan olisi lilluttu kauemminkin vielä jos nälkä ja kirvelevät silmät ei olisi ajanneet meitä pois altaasta.  
Loppu ilta meni sitten SYÖDEN... Tuija ja BUffapöytä.... ihan takuuvarma ÄHKY!!!! 
 
lauantai 7.7
SE oli sitten lapsuudenajan parhaanystäväni MInnan hääpäivä!!!
Aamu alkoi meillä tosiaan siellä Nokialla ja kuinkan muuten kuin SYÖDEN. HOtelliaamiainen... NAMSK!! Aamupalan jälkeen mentiin vielä uimaan ja lilluttiin yhteetoista asti jonka jälkeen kiirehdittiin laittamaan kamoja kassaan ja luovuttamaan huonetta. Onneksi tätini asuu Porissa joten meidän ei tarvinnut vielä aamulla laittaa juhlatamineita niskaan vaan saatiin  ajella Poriin ihan normi vaatteissa. Porissa mentiin Pipalle jonne oli tullut myös mummo koirien kanssa ja veljeni. Sinä sitten hörpättiin kahvit ja laittiin juhlataminetta niskaan. Mummo laittoi tyttöjen tukat ja sitten oltiinkin valmiita juhlimaan. Juhlapaikka oli Ulvilan nuorisoseuran talo. Oikein mukava paikka. Siinä sitten tuli vuodattua kyynel jos toinenkin aaaaw!!! Suurta rakkautta ja kauniita sanoja!!! IHana pariskunta!!!  Häissä oli oikein mukavaa. Leppoisa meno, paljon lapsia ja rentoja aikuisia. Juhlat minun makuuni. Hääbändi soitteli rockia ja ihanan rentoa menoa. Itsekkin sitä tuli pantua miehen ja lasten kanssa jalalla koreasti useampaankin kertaan.  
Tosi mukavat kekkerit! KOtia kohti lähdettiin tuossa yhdentoista jälkeen. Kauemminkin olisi viiihdytty mutta kotimatka on pitkä. Haettiin Tessa Pipalta ja lähdettiin ajelemaan ja kotona oltiin sitten puoli neljän maissa aamuyöstä. Tytöt nukkui autossa ja siirtyivät vaan sänkyihinsä kotona jatkamaan unia. Siitä sitten itsekkin tuli kaadutua sänkyyn ja nukuttua kuin tukki.
Tytöt hieman hyytyneinä kotimatkalla.




 
 
sunnuntai 8.7
Nyt on sunnuntai (klo 10:16) ja aamulla heräilin sateenropinaan. Näyttäisi tulevan aika harmaa päivä mutta se ei haittaa kyllä yhtään pitkän aurinkoisen jälkeen. Jospa sitä saisi hieman vaikka kotona siivoiltua. 
MIes nukkuu vielä, oli rankka ajomatka hänelle ja hän lähtee illaksi vielä töihin joten antaa hänen nukkua. Tytöt taitavat heräillä ylhäällä pikku hiljaa, ainakin pulputusta kuuluu yläkerrasta. Tälle päivälle ei minulla ja tytöillä ole MITÄÄN suunnniteltua.
Ihana välillä näinkin. Ehkä siivoillaan ja pelailllaan, lueskellaan ja leikitään. ihan vaan LORVITAAN KOKO PÄIVÄ!!!  :)
 
 
Mutta sellainen on ollut meidän tämä viikko!!! Tämä teksti on tosiaan kirjoitettu sunnuntaina 8.7. mutta koska vuodatus on polvillaan pääsen lisäämään se vasta myöhemmin. 
Yritän nyt kirjoitella kuulumisia muistiin ja kopioda niitä sitten joskus kun Vuodatus taas toimii.... MUtta lyhyenä yhteenvetona sanottakoot että IHANA VIIKKO TAKANA!!!!!!  :)