Tänään on ollut ihana vapaa päivä... en oikein osaa sanoa mikä tästä päivästä ihanan teki mutta ihana se oli kuitenkin. Aamulla nukuttiin suht pitkään juotiin miehen kanssa aamukaffet kaikessa rauhassa ja sen jälkeen pakattiin tyttö trio autoon ja lähdettiin k-Rautaan. Rautakaupasta tarttui mukaan kaikkea tapeellista remonttia varten pakkelia, tapettia, liisteriä , saumanauhaa jne. Kauppareissun jälkeen hetkinen puuhastelua kotona ja sitten minikääpiön sekä miehen kanssa hakemaan Emmi kummia, päätimme hoitaa juhannuksen kauppaostokset kaikki yhdelä kertaa. Ruokakaupasta tarttui mukaan kaikkea mukavaa purtavaa juhannukseksi. Paljon unohtui mutta ne mies voi hakea vielä huomenna kun minä olen töissä. Kun kärryllinen ruokaa oli maksettu mentiin vielä jätskille prisman kahvioon... NAM mitä jätskiä . Seuraavaksi olikin jo aika heittää Emmi takaisin töihin ja lähteä kotiin jatkamaan remppahommia. Paljon saatiinkin jo aikaiseksi ja juhannuksen jälkeen homma jatkuu.  Viiden jälkeen ystäväni polki tyttöjensä kanssa tähän meille ja jätettiin lapset tänne (kaikki kuusi , siis yhteensä) miehen kanssa ja lähdimme zumbailemaan. Olikin hyvä ja hikinen zumba . Kun pyöräilimme kotiin oli täällä iloinen lapsilauma syömässä makkaraa ja leipää, mies koreili grillimestarina , niin ja mainitsemisen arvoinen asia on että minikääpiön paraskaveri ei enään näytä pelkäävän Tessaa ja Hania yhtään, siinä missä vielä viikko sitten koirien oleskelu trassilla samaan aikaan tytön kanssa sai aikaan hurjan huudon, oli tyttö nyt ihanrauhallinen ja käveli koirien ohi kuin ei ikinä koiria olisikaan pelännyt... JEEEEIIIIII, hyvä Wambba! 

 

Nyt minikääpiö nukkuu ja isot tytöt lukee kirjoja sänkyissään. minun pitäisi vielä tänään saada pakattua mökkikamat mutta...ääääh, taitaa kuitenkin jäädä huomiselle ei ole nyt jotenkin semmoinen energinen olo.... Sohvakin tuntuu korottelevan tuolla ääntään ja huutelevan löhöasentoon... himpusen vaikka jädeä ja telkkaria.... 

 

Huomenna me sitten lähdetään mökille joten blogin päivitys nyt jää taas muutaman päivän osalta mutta eiköhän siten sunnuntaina tai viimeistään maanantaina taas.

 

HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!!!!