Vaavelilla vuotaa nenä ja silmät. Eli kyllä se vaan nyt niin on että minun flunssainen  olo on sitten tarttunut muihinkin. Onneksi vaaveli ei nyt ainakaan vielä ole kovin kipeä.. mutta kauhulla tietty odotan milloin nuha menee korviin ja sitten se on taas lääkäri keikka... Täytyy toivoa että tällä kertaa tapahtuisi ihme ja säästyttäisiin korvatulehdukselta.  Eilen aamulla vaaveli oli aika kiukkuinen ja mikään ei ollut hyvin. Päiväunien jälkeen vaaveli kuitenkin piristyi silmin nähden ja jotenkin minusta tuntuu että räkäisyyskin ehkä hieman hellitti, iltapäivällä olin huomaavinani pari outoa näppylää vaavelissa (Veerakin ne näki joten en niitä kuvitellut) ja heti paniikissa ajattelin että apua VESIROKKO mutta niitä näppylöitä ei kyllä tullut yhtään lisää illan aikana ja nuo kolme ilmestynyttäkin vaaveli  suihkussa ja saunassa melkein näkymättömiksi (ei kiitos vesirokkoa meille nyt... meistä ei ole KUKAAN sitä sairastanut) eli en sitten tiedä mitä näppylöitä ne olivat... ...... .. Mutta joka tapauksessa vavaeli on nyt sen verran kipeä että viikonlopun suunnitelmat kariutuivat.. tai oikeastaan muuttuivat.

Meillä oli meinaan tarkoitus tänään tässä aamusella mennä uimaan (siis minä ja tytöt) Veljeni ja mummon porukan kanssa. Mutta nyt koska vaaveli on  kipeä eihän sitä voi halliin roudata joten aamu-uinti jää nyt väliin. Onneksi muille sopi se että lähdetään vasta iltapäivällä kun mies on herännyt (yövuoro) ja hän voi sitten jäädä vaavelin kanssa. Iltapäivällä meillä olisi ollut yhdet 2 v synttärit mutta ne on nyt pakko skipata koska ei tuollaista räkänokkaraineria voi ihmisten ilmoille viedä, etenkään kun vieraslistalla on myös ihan pikkuinen vauva. 

Yön vaaveli on nukkunut hyvin ja nukkuu edelleen eli toivon... niiin minä nyt toivon että selvittäisiin tästä taudista ihan pikkuisella sairastamisella ja ILMAN anatibiootti kuuria.

Oma olonihan helpottui silloin muutama päivä sitten hyvinkin nopeasti joten ehkä tämä on jotain 12 tunnin flunssaa.

 

Nyt aamun suunnitelmat onkin sitten auki...  jos vaavelilla ei ole kuumetta tai se ei ole herätessään ihan kauhean kiukkuinen niin pikkuinen happihyppely mennään tekemään mutta muuten aamu kai menee sisätiloissa ja sisäleikeissä.... voi kun olisi jo kesä!!!!

Nyt kahvikupponen ja sitten katsomaan  meinaako ne tytöt herätä ollenkaan tänään... ja tietty pitää tarkistaa "näppytilanne"... *nyt kaikki ulokkeet pystyyn että en löydä sängystä pilkukasta vaavelia*