MIstäköhän sitä sitten alottaisi kertomisen. Kaikkea mukavaa  on mahtunut pariin päivään. 
Mutta aloitetaanpa parhaimmasta eli kylpylästä.  Tultiin kylpylään pikkuista yli kello 1600. Ensimmäinen reaktio oli että WHOU, tänne ei yksi päivä riitä millään. Oli luisteluareena, keilarata, lastenmaailma, ja paljon paljon muita aktiviteetteja. Kuntosalikin olisi ollut 24 h auki mutta ei tullut sali vehkeita mukaan. Toinen iloinen yllätys oli huoneemme. Huone oli kookas. Vaikka meillä olikin lisävuode levitettynä ei joutunut ahtautumaan vaan tilaa oli vaikka hieman tanssahdellakkin. Ja uusi kun on aina uutta niin huoneet oli tosi priima kunnossa muutenkin.
OIkeastaan ainoa ihmetyksen aihe kylpylässä oli kielet.. eli siinä Suomessa kun ollaan niin jotenkin olettaisi että opastetaulut on Suomeksi mutta tuolla oli kaikki opastetaulut vain englanniksi. Henkilökunta oli myös hyvin kansainvälistä. Eli Respassa pärjäsi ihan suomenkielellä mutta muu henkilökunta , allashenkilökuntaa lukuunottamatta oli aika kielitaidottomia tai siis suomen kieltä taitamattomia. Kerrossiivojat, kahvilan pitäjät ja tarjoilijat, heidän kanssaan keskustelimme englanniksi. KYllä he toki autavasti Suomea puhui mutta jotenkin tuli semmoinen "Missäs maassa me oltiinkaan olo..." Ja EI he eivät muuten olleet Venäläisiä ennen joku ehtii siitä mainitsemaan. Muutenkin nuo rakkaat itänaapurimme, olin ajatellut että koska paikka on noinkin lähellä rajaa niin että heitä olisi sielllä ollut paljonkin mutta ei ollut . Toki niitä oli siinä missä Suomalaisiakin mutta ei häiritsevän paljon. Itseasiassa porukkaa oli muutenkin aika vähän, olin ajatellut että pääsiäinen on täynnä kuin mikäkin mutta iloiseksi yllätyksemme olikin aika väljää. Niin ravintoloissa kuin kylpylässäkin. 
Mutta kun oltiin siis saatu itsemme kirjattua hotelliin läksimme heti uimaan. Kylpylä oli LOISTAVA. Kooltaan suht pieni ja hallittavissa oleva mutta tekemistä riittä ja koska altaat oli mukavan syvyisiä ja liukumäet vain "himpun" hurjia pärjäsivät isot tytöt keskenään ja minä ja mies sitten lilluttiin minikääpiön kanssa. Aina välillä isot tuli meidän kanssa ja taas välillä meni menojaan IHANA PAIKKA.
Ensimmänen ilta menikin ihan uidessa. Neljä tuntia lilluttiin, laskettiin, suklailtiin ja uitiin. MInikääpiö suorastaan rakastui lasten iglu saunaan . Eli allasosastolla oli lasten iglusauna jossa oli lämmitetyt penkit ja telkkari. Uimisen lomassa minikääpiö aina piipahteli saunassa huilimassa. Iglu oli rakennettu niin että sillä välin kun minikääpiö saunoi siellä saatiin me lillua miehen kanssa viereisessä altaassa eli siitä oli suora näköyhteys saunalle.  Isot laski kuin tuulispäät mäkiä. ja varsin suuren suosio sai myös kylpylän keskellä oleva "biletysalue" johon pärähti aina puolen tunnin välein hurjat bile musat ja siinä sitten voi tanssahdella tanssivien vesisuihkujen tahtiin. smiley IHAN MIELETÖN PAIKKA!!!  
UImisen jälkeen mentin syömään ja kulutettiin hieman aikaa leikkipaikassa jne ja sitten nukkumaan. Aamulla aamupalalle ja sitten taas uimaan. LÄhtöpäivänä ehdimme uida kaksi tuntia ennen kuin huone piti luovuttaa. Harmitti lähteä kotiin, tuolla olisi hienosti saanut kulumaan useammankin päivän.











Kun tultiin kotiin oli aivan ihana ilma haettiin Tessa mummon hoivista ja ulkoiltiin koko päivä.  Isoilla tytöillä oli kavereita ja talo sekä piha tuntui olevan täynnä elämää. Käytiin minikääpiön ja miehen kanssa pienellä lenkillä ja oltiin vaan. Illaksi olin luvannut mennä zumbaan. Odotukset zumban suhteen oli korkealla mutta tällä kertaa oli setti aika "lälly". En ole tuon ohjaajan tunnilla käynyt aikoihin ja harmitti aika vietävästi kun ei tuntunut sykkeet oikein nousevan ei sitten millään. Tuli jopa takautuvasti mieleen aikonani Huumassa käymäni zumbatunti kun ei vaan sykkeet nouse ei sitten millään...indecision. No kahdeksan euroa olisi toki voinut paremminkin sijoittaa mutta tulipa nyt sitten käytyä kuitenkin, kaikkein eniten harmitti se että kun tuolla tosiaan sai vetää paitaa päälle että tuli hiki niin jos olisin jättänyt tuon väliin niin olisi saanut laitettua itse lapset nukkumaan... . Ensin ajattelin zumbasta kotiuduttuani että lähden lenkille mutta en sitten viitsinytkään vaan kävin suoraan nukkumaan. Huomasin että minusta on tullut aikamoinen sykenarkkari eli tosiaan tarvitsen että ne sykkeet nousee korkeelle tahi muuten tuntuu löysäilyltä. smiley

Tänään aamulla kello soi taas kello 0600 ja lähdin juoksemaan.. Siis tuo on kivaa jos mikä. Sykkeet saa heti kohoamaan ja olo on jo juostessa ihan huikea. Ihan parasta ja mikä hienointa ILMAISTA ja sen voi tehdä niin ettei se ole pois koko perheen ajasta!!! smiley Tänään juoksu tuntui muutenkin tosi kivalta ja helpolta. Oikein harmitti kun ei ollut aikaa juosta pidempää lenkkiä, tänään olisi hienosti jaksanut eilisen lepopäivän jälkeen.  Mutta on se päivä onneksi huomennakin jos ei sitä illalla lenkille kerkiä. 

Tänään alkaa siis arki taas. Miehellä on onneksi vapaat joten hän hoitelee kotikuviot, tälle viikolle on kasautunut kahden tytön hammaslääkärit ja onneksi mies pääsee heidän sinne viemään muuten se olisi taas töiden teosta pois sekin aika. Hammaslääkäri keikkojen lisäksi miehellä siis koko viikko laatuaikaa tyttöstn kanssa  Tälle viikolle ei ole suurempia suunnitelmia muuta kuin perusharrasteet. Tänään on isoilla jalkapallo ja minä lähden pitämään jumppaa. HUomenna lapsilla tyttökerho ja minä ajattelin käväistä zumbassa (siis semmoisen ohjaajan joka saa sykkeet takuulla nousemaan) , torstaille uimista ja perjantaina molemmille isoille tytöille tulee kaverit yökylään.  Viikonloppu sitten lastenehdoilla ja sitten sama rumba uudestaan. smiley

Viime yönä kun hipsin lasten huoneeseen ja silittelin vuorollani kaikkia tyttöjä tajusin taas kerran kuinka etuoikeutettu olenkaan saadessani olla noiden tyttösten äiti. 51 työpäivä kesälomaan...Kesäloman aion pyhittää kokonaan tytöille. Tai tarkemmin sanottuna tytöille,  perheelle ja olla möllötykselle.  heart