Hmm... isompien kanssa on jotenkin jo tottunut että välillä tulee semmoisia raivareita että maa tärisee ja pikku linnut tippuu puista mutta että vaavelikin..... .

Kaikki alkoi ihan viattomasti. keskimmäinen leikki kanssani parturileikkiä ja vaaveli puuhaili omiaa (leikki nukella ja jahtasi koiria), hetken kuluttua vaaveli näki että keskimmäisellä oli semmoinen muumisuihkepullo. Vaavelihan on ihan älytön muumifani ja tietty pullo alkoi kiinnostaa. Keskimmäinen antoi vaavelin katsoa pulloa mutta sitten kun se olisi pitänyt antaa takaisin (ja ihan minun käskystä, keskimmäinen olisi antanut pullon vaavelilla kyllä olla , mutta minä en halunut että vaaveli syö koko pullon sisällön)  niin sitten alkoi vaavelin huuto: "ANNNNNNNAAAAAA ANNNNNNAAAAAAA; IINAN  (vaavelin nimi on Iina)ANNAAAAA.... " Kauhea kirkuminen kun vaaveli olisi halunut pitää pullon. Tässä vaiheessa autoin pullon takaisin keksimmäiselle ja vaavelin huuto senkun yltyi: " ANNNNAAAAAA MUUUUUMI MUUUUUMI MUUUUMI ANNAAAAAA:::" Ja ihan kauhea kiljuntaa päälle. Sanoin keskimmäiselle että ei vaan anna sitä pulloa enään että huutakoon että ei se kauan viitsi huutaa.... no väärin meni se arvaus. Vaaveli huusi kuin palosireeni ja KAUAN. Ei auttanut minun selittely että se pullo on siskon, ei auttanut keskimmäisen vakuuttelu että joskus vaaveli saa pulloa lainata, ei auttanut muut lelut , ei isin nappaus leikki yritys, EI MIKÄÄN.... huuutoa huuutoa huutoa! NO mutta olen erittäin ylpeä itsestäni ja keskimmäisestä että periksi ei annettu vaikka toinen saikin semmoisen MEGARAIVARIN että oksat pois!   Jonkin ajan kuluttua kun raivo oli hieman laantunut niin vaaveli tuli minun syliin ja painoi pään rintaa vasten ja nyyhkytti "muumi, muumi......". Voi reppanaa!!!

No onneksi kun tilanne rauhoittui ja vanhin kotiutui eskarista niin meillä oli tarjota lämmintä omenapiirakkkaa ja jäätelöä, tuo välipala sai vaavelinkin takaisin omaksi nauravaiseksi itsekseen. Tosin kun äsken vein sen päiväunille niin ensimmäisenä hän nappasi muumipehmolelun kainaloon ja hoki että "muumi, muumi"... eli kyllä se on rankkaa pienelle ihmiselle kun ei saa muumi hiustenselvityssuihke pulloa vaikka kuinka haluaisi .