Koska eilinen uimareissu jäi aika lyhyeksi... (tai  no vain tunnin mittaiseksi) niin tänään otetaan uusi yritys. Meinattiin ensin että ajeltaisiin vaihtelun vuoksi inkeroisiin mutta mennään nyt kuitenkin Kotkaan tänäänkin niin pääsee tytöt hyppimään.

Eilinen meni juu hieman penkin alle. Olikin ensimmäinen kerta ikinä kun joku meidän tytöistä ei osaa olla uimahallissa, tai onhan nyt joskus jotain pientä ollut mutta ei tälläistä että joudutaan ihan pois lähtemään. Vanhin jostakin syystä eilen uimassa sai jonkin hepulin ja huusi niin että hallin seinät kaikui. Annoin hänelle varoituksen että seuraavasta kerrasta lähdetään kotiin ja ajattelin että kyllä tämä tästä. Kymmenen minuutin kuluttua oli kuitenkin uusi kriisi valmis ja silloin vietiin... niin tyttöä kuin äitiäkin. Voi olla että muilla hallin asiakkailla soi korvat vieläkin mutta ei voi minkään.... Huuto loppui kylllä pukuhuoneessa kun sain tytön tajuamaan että nyt äiti on tosissaan ja huuto ei auta, lähdetään pois vaikka hän huutaa kuinka ...

Sain jopa lopulta urkittua syyn tuohon kauheaan huutokonserttiin ja v-mäiseen käytökseen... "No kun mie siinä alussa vanhingossa tönäisin Tuulia...." Siis koko raivohullu kohtaus johtui jostakin mikä oli käynyt ihan alussa ja kukaan ei sitä enään muistanut, tai kyllähän minä sitten muistin kun muistelin, eli alussa vanhin oli ollut rappusilla ja siinä ylös noustessaan tönäissyt keskimmäistä niin että se tippui takaisin altaaseen. Sanoin tuossa että "pikkuisen varovasti nyt..." ja tämä asia oli nyt sitten jäänyt vaivaamaan. Vanhin itkeä tihrusti (siis jo rauhoittuneena huuto kohtauksesta) että "Kun mie en pyytänyt anteeksi Tuulilta..."   No mutta nyt on anteeksi sitten pyydetty ja sovittiin että otetaan tänään uusi yritys Jos ne vaan päästää meitä enään uimahallin sisään eilisen jälkeen .

Oli muuten pukuhuoneessa ÄRSYTTÄVIÄ mummoja siinä samaan aikaan. Puin siinä vaavelille päälle ja samalla sanoin (HUOM!! SAnoin , itse pysyi yllättävän rauhallisena koko ajan  , hyvä minä!!!)  vanhimmalle kun se huusi kurku suorana että juttu on nyt niin että " Äiti varoitti että näin käy mutta sinä jatkoit, ja teoilla on seuraukset ja nyt lähdetään kotiin..." (siis tämä ennen kun vanhin oli rauhoittunut) niin siinä oli kaksi mummoa jotka pyörittelivät silmiään ja tuhisivat, kuulin vaan sitten siinä sivukorvalla että he puhuivat että uimahallissa käy LIIKAAA lapsia.... SIIS LIIKAA LAPSIA!!!!!   menkööt jonnekkin vanhainkotiin uimaan p***le jos ei seura mielytä!!!!    ! (okei myönnetään että ei se eilinen varmaan kaunista katseltavaa ollut mutta meidän muut lapset käyttäytyi hyvin ja kerrankos sitä huonopäivä nyt sattuu) vaavelikin puki siinä itselleen reipapasti sukkia ja joi pillimehua kun minä sitten lohduttelin ja sylittelin vanhimman kanssa kun se oli jo rauhoittunut... vai että LIIKAA lapsia..... ARGH.....

 

 

Mutta nyt herättämään nuppuset... ohjelmassa olisi eskaria ja keskimmäisen ja vaavelin hoitopäivää... ja iltasella sitten sitä uimista... eli mummot varokaa vaan... taas ME tullaan lapsinemme!!!!